עבור לתוכן

לא צורב ב -USB 2.0 אבל כן ב-1.1

Featured Replies

פורסם

שךום חברים, יש לי צורב DVD מחובר עם מתאם USB - וכשאני מנסה לצרוב שDVD הוא נתקע על 1% ולבסוף זורק שגיאה , אם אני מנסה לצרוב דיסק רגיל הוא נתקע ב- 95% וזורק שגיאה , הקטע הוא שאם אני מעביר אותו לתקע 1.1 הוא צורב את הדיסקים אבל רגיל לוקח לו איזה 30 דקות ו DVD קרוב לשעה ורבע -מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת?

נ.ב: עידכנתי לו קושחה, דרייבירים של לוח האם מעודכנים - ניסיתי לבודד את הצורב שיהיה היחיד בUSB ולא עובד

בקיצור די אובד עצות :s05:

פורסם

תבטל את ההגנה של האנטי וירוס בזמן הצריבה (ותסגור כל תוכנית / תהליך רקע שיכול להפריע).

פורסם
  • מחבר

תבטל את ההגנה של האנטי וירוס בזמן הצריבה (ותסגור כל תוכנית / תהליך רקע שיכול להפריע).

הממ ... ניסיתי לעשות את זה אבל כלום, החלפתי מדיות, ניתקתי את כל התקני הUSB של המחשב מלבד הצורב, זה עובד רק כשזה תקוע ב1.1 ולא ב-2.0 עוד דבר מדהים זה שאם אני צורב מעט מידע נגיד 100 מגה ל דיסק של 800 זה עובד גם ב2.0 אבל אם אני מנסה לצרוב דיסק שלם או DVD אז לא...

פורסם

בכללי, תבדוק שאין ברקע כל מני PROCESS שלוקחים מעבד.. תבדוק וירוסים / ADAWARE... אולי שווה גם לעדכן FIRMWARE / BIOS של ההתקנים השונים וגם דריברים מעודכנים של ה CHIPSET וכו'.

פורסם

נסה בדיקה במחשב אחר כדיי לבודד את מקור הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים