עבור לתוכן

אוזניות סראונד ... דחוף!

Featured Replies

פורסם

היי...

תראו, אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים בעיקר ולמעט סרטים...

חובה שהן יהיו כמה שיותר אטומות לרעש רקע שיש לי בחדר...

התקציב כ-350¤, לא לעבור אותו, ואני חשבתי על הזלמן שמגיעות עם המיקרופון, ראיית שהן אטומות דיי טוב, כוללות את המיקרופון שתולים בצד, והן 5.1, יענו לא בדיוק 5.1, אבל יש בהן 6 רמקולים לעומת המדוזה עם ה-4....

והדיוק זה מה שהכי חשוב לי...

בא לי אוייב בצד ימין אחורה, אז אני לא אתבלבל וישר אפנה ימין אחורה,

תודה מראש, אור ...

פורסם

כאחד שיש לו את הזלמן, אני יכול להגיד לך שהם אחלה אוזניות, אטומות לאללה... בקשר לסראונד שאוזניות כאלו משדרות... מאחר והרמקולים בתוך כל אוזניה כל כך צפופים, ממש קשה להגדיר קול שבא מצד ימין אחורי (לדוגמא)... אי אפשר ממש להשוות שום אוזניות סראונד לרמקולי סראונד ששם הקול בא מצד ימין אחורי בבירור.

לצפייה בסרטים הוא מלך (למרות הסיקור הלא מחמיא שהשוו אותו למדוזה כאן).... חסרונות יש, לא חסר, אבל למטרות משחקים ובמיוחד סרטים, לדעתי, אוזניות מעולות.

פורסם
  • מחבר

כאחד שיש לו את הזלמן, אני יכול להגיד לך שהם אחלה אוזניות, אטומות לאללה... בקשר לסראונד שאוזניות כאלו משדרות... מאחר והרמקולים בתוך כל אוזניה כל כך צפופים, ממש קשה להגדיר קול שבא מצד ימין אחורי (לדוגמא)... אי אפשר ממש להשוות שום אוזניות סראונד לרמקולי סראונד ששם הקול בא מצד ימין אחורי בבירור.

לצפייה בסרטים הוא מלך (למרות הסיקור הלא מחמיא שהשוו אותו למדוזה כאן).... חסרונות יש, לא חסר, אבל למטרות משחקים ובמיוחד סרטים, לדעתי, אוזניות מעולות.

אתה יכול לפרט על החסרונות?

ובשבילי האפשרות לשליטה בעוצמה דרך האוזניות לא נחשבת, כי מצאתי פתרון לזה 8)

פורסם

א: לזלמן יש 6 אלמנטים, אבל למדוזה יש לא 4, אלא 8! 4 בכל צד. הסראונד בהן משכנע יותר, הן טובות הרבה יותר בכל דבר שבחנתי איתן, ויש להן מגבר ומקרופון נוחים מאוד. למחיר שלהן, אני לא חושב שיש למדוזה מתחרים.

ב: זלמן חרא של אוזניות. יצא לי לשמוע, ואני עד היום בשוק איך מוצר גרוע כל כך עדיין נמכר לאחר זמן רב כל כך. בתקציב שלך אין לך יותר מדיי ברירות, אולי רק לקחת את המדוזה בלי המגבר, ואז הן מאבדות הרבה מהערך שלהן. אבל אני אישית עדיין חושב שהן עדיפות על הזלמן (למרות שבלי מגבר לא יצא לי לבחון אותן לעומק).

Anatoli.

פורסם

אתה יכול לפרט על החסרונות?

ובשבילי האפשרות לשליטה בעוצמה דרך האוזניות לא נחשבת, כי מצאתי פתרון לזה 8)

טוב, זה החיסרון הבולט, שאי אפשר לשלוט על עוצמת הקול דרך האוזניות (רק דרך מערכת ההפעלה)... חוץ מזה, הכבלים שבתוך האוזניות סודרו בסדר כזה שרק האוזניה השמאלית מחוברת לכבל הראשי, וממנה עוברים הכבלים לאוזניות בצד ימין בתוך הסט עצמו (מעל הראש בתוך הפלסטיק), זה דבר שגורם לכבלים להתחכך בצורה נוראה, דבר שגרם לרמקול הימיני האחורי להפסיק לעבוד והייתי צריך להלחים את החיבור.

למוזיקה האוזניות האלו נוראות.

לא ניסיתי את המדוזה אז קשה לי לקבוע מי יותר טוב, אבל הייתי סומך על דברי Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז לקחת את המדוזה?

הן אטומות לרעש רקע?

בביקורת כתוב שהן לא,

=<

ומה המחיר עם מגבר?

ואיפה משיגים אותן?

ואפשר גם לינק לאתר היצרנית שלהן?

ומה זה מדוזה בלי מגבר?

איך אפשר לחבר אותן?

מה המחיר?

ויש לי כרטיס קול הזה שמגיע עם הלוח ABIT AN8 SLI, שאמרו שהוא דיי טוב, ויש לי מערכת מספיק חזקה כדי שהדבר הזה לא יפריע לה...

=]

פורסם

המדוזה לא אטומות לרעש מבחוץ, מחיר עם מגבר 440 שקלים בחנות של comp-il ויש אותן גם לפנדה כמדומני. יש לינק לאתר היצרן בעמוד המכירה של המוצר בכל חנות. המדוזה בלי מגבר יתחברו למחשב באותה הצורה שהזלמן עושות זאת.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים