עבור לתוכן

בעיה עם מאוור מארז..

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכם....אני אתמול סוף סוף קיבלתי את המחשב....אבל אוי מה גיליתי לי...שבמארז HEC 6A21 שלי המאווז הקדמי 120 מ"מ לא מחובר ללוח אם ולא פועל...אני כמובן החלטתי לחבר ....אבל אוי מה גיליתי ...שעל הלוח אם שלי ASROCK DUEL SATA אין עוד חיבורי מאווררים....זאת אומרת מצאתי רק עוד 2...אחד חיבור למאוור המעבד...שהוא תפוס...ועוד חיבור של מאוור של מארז אבל גם הוא תפוס ע"י מאוור 120 מ"מ אחורי....

אז השאלה שלי היא אליכם ...איך אני פותר את המצב...וגורם למאוור הנוסף שלי לפעול :)

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

תקנה מפצל 3פינים=מולקס

פורסם
link=topic=160945.msg1359551#msg1359551 date=1136585523]

תקנה מפצל 3פינים=מולקס

אם זה מאוור של 12V

פשוט תחתוך את החיבור 3 פינים תחבר למולקס אדום לאדום ושחור לשחור את הצהוב עזוב וזה יחסוך לך מפצל..

פורסם

זה יחסוח לו מפצל אבל זה יכול לעלות לו מחשב או לפחות ספק אם הוא עושה את זה לא נכון...

פורסם
link=topic=160945.msg1359626#msg1359626 date=1136592255]

זה יחסוח לו מפצל אבל זה יכול לעלות לו מחשב או לפחות ספק אם הוא עושה את זה לא נכון...

זה לא כל כך מסובך אם יש נסיון אז מומלץ לעשות את זה אם לא מפצל ;)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על העזרה :)

אבל איפה אני קונה מפצל כזה :\

פורסם

אם זה מאוור של 12V

פשוט תחתוך את החיבור 3 פינים תחבר למולקס אדום לאדום ושחור לשחור את הצהוב עזוב וזה יחסוך לך מפצל..

אויש די די כבר. זה כזה עיסוק דפוק ולא אסטטי במחשב.

אחר"כ שהוא ימשיך בגישה של החיתוך והחיבור החורני הזה יתחילו להיות לו מגעים רופפים,

קצרים, נתקים.

למה להסתבך? לפעמים עדיף להשקיע את הכמה שקלים שזה יהיה אסטטי, חזק (לא רופף) ושלא יגרום לקצרים/נתקים.

זה לא שזה בעיה לחבר, זה ציק צק. אבל למה סתם לחתוך ולהרוס? אם יום אחד (סתם דוגמא מהאוויר) הוא ירצה למכור

לחבר שלו בקצת כסף? חבר שלו יקנה כזה דבר?

חיתוך כבל חשמל תעשה רק במקרה האחרון בו אין לך באמת שום פתרון אחר ואתה רוצה לחבר דברים.

לפותח התארד, תחפש שוב, רוב לוחות האם יש להם 3 חיבורי 3pin על הלוח.

למרות שבכלל לא הייתי ממליץ לספק חשמל למאווררים מהלוח (למרות שאין סיבה לדאגה אם זה לא מאוורר בעל הספק גבוהה

כמו למשל סמארט פאנים למניהם...). אבל תמיד כדאי לחסוך עומס על הלוח, לדעתי.

בכל מקרה, קנה כבל ממיר מחיבור 3pin למולקס. זה לא כזה יקר.

רן. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים