עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המודיג של באטמן שלי...................(הראשון שלי)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חיתוך מדוייקט מאוד.

אבל היית צריך לעשות אותו באזור של הכרטיס מסך- מעבד.

כי איפה שאתה חתכת רואים רק ת'סידי רום :-\

זה פשוט הרבה יותר יפה... ::)

מדהים.... אחלה חיתוך!

תכתוב מה אתה הולך לעשות ותעלה עוד תמונות!

[/quote

צודק אבל יש לי מארז מוזר כזה אז הסידי הוא למטה יותר יש שם חלל ריק ומאוורר אבל אני יאיר את זה אז לא יראה ככה והוא צודק אני לא רוצה להראות את הכרטיס וזה יותר יפה ככה.....

החלטתי לעשות עם כל הגאדטים במיוחד המכונית והמטוס +כיתוב של באטמן בענק על הצד אני מתכוון את זה ואחר כך צריך לבדוק איך אני יחתוך ומאיפה אני יביא פרספקס בשביל שהלדים ש

יאירו את זה + החריטה שאני יעשה

פורסם
  • מחבר

אני מניח שחתכת בחלק העליון של הדלת, אני מציע לך לחתוך חלון גדול שמגיע עד לחיתוך, וכמעט נוגע בו, לחרוט את אלומת הזרקור ולהאיר הכול ע"י לדים, ככה שרק הסמל והאלומה יראו בחושך (תאיר את החריטה עם כמה לדים לבנים). ובצד אתה יכול לחתוך\ לחרוט "באטמן" לפי פירסומת של אחד הסרטים או משהו כזה...

ואם אתה בקטע של קומיקס, אז בטח תאוהב את הרעיון הזה: המכונית, המטוס וכל שאר הגאג'טים של באטמן, תחרוט\ תחטוך אותם מסביב לאלומה (אחד מתחת לשני... אפשר אפילו לתחום אותם במעין "חלונות" כמו בקומיקס...)

אהבתי את הרעיון אני אלך על זה אבל זה אומר שהכל יהיה חריטה חוץ מהסמל ..........אבל אני יכול לעשות לחתוך מתוך המארז את הOUTLINE של המטוס והמכונית ובפרספקס לחרוט איזה שהוא מאין ציור של המכונית והמטוס ולהאיר את זה בלדים ואז יהיה לי הסמל המכונית המטוס ושכחתי גם הכתב ענקי של באטמן BATMAN!!!!!!.........

פורסם

כל הכבוד ממש עבודה נקיה בהצלחה בהמשך....

פורסם

בקשר לסמל שחתכת, יצא אחלה, אני ממליץ לך לשים מאחוריו פרספקס ולשייף את הפרספקס כך שיהיה חלבי, לאחר מכן תאיר אותו עם לד צהוב ..

אותו דבר תעשה לכיתוב של "באטמן" , זה יצא לך ממש יפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים