פורסם 2006 בינואר 619 שנים מה אתם אומרים על המודיג של באטמן שלי...................(הראשון שלי) :jump: :jump: :jump: אני לא מראה את כל הדרך רק את התוצאה ....... http://img218.imageshack.us/img218/9550/114bc.jpg http://img218.imageshack.us/img218/5156/103kv.jpg
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר כל הכבוד... אתה מתכנן לזה המשך?חתכתי עם דרמל אני מתכנן לעשות חלון מתחתיו ולשים פרספקס ולעשות חריטה או להשאיר את זה ככה אחרי שאני ישים פרספקס ולצייר מאין זרקור שהסמל בחלק העליון הוא העיגול של הזרקור אבל עדיין לא החלטתי..........(אבל הרי אני COMIX_DUDE הלא כן? אני חושב שאני אולי יצייר..וגם יחרוט משהו...)
פורסם 2006 בינואר 619 שנים יצא לך ממש יפה לחיתוך ראשון!!!אהבתי!בהצלחה בהמשךאולי תחרוט את הכתב של באטמן?batmanרק כתב יפה יותר חחבהצלחה!
פורסם 2006 בינואר 619 שנים פששש!... חיתוך מדוייק! כשראיתי את התמונה הראשונה חשבתי זה מדבקה שחורה מרוב שזה מדוייק! :yelclap:
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר כל פעם שאני נכנס לפה אני רואה שאנשים מסתכלים אבל מה עם תגובות אני רוצה לשמוע גם הצעות להמשכים................ :sleep:
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אני מניח שחתכת בחלק העליון של הדלת, אני מציע לך לחתוך חלון גדול שמגיע עד לחיתוך, וכמעט נוגע בו, לחרוט את אלומת הזרקור ולהאיר הכול ע"י לדים, ככה שרק הסמל והאלומה יראו בחושך (תאיר את החריטה עם כמה לדים לבנים). ובצד אתה יכול לחתוך\ לחרוט "באטמן" לפי פירסומת של אחד הסרטים או משהו כזה...ואם אתה בקטע של קומיקס, אז בטח תאוהב את הרעיון הזה: המכונית, המטוס וכל שאר הגאג'טים של באטמן, תחרוט\ תחטוך אותם מסביב לאלומה (אחד מתחת לשני... אפשר אפילו לתחום אותם במעין "חלונות" כמו בקומיקס...)
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אני מניח שחתכת בחלק העליון של הדלת, אני מציע לך לחתוך חלון גדול שמגיע עד לחיתוך, וכמעט נוגע בו, לחרוט את אלומת הזרקור ולהאיר הכול ע"י לדים, ככה שרק הסמל והאלומה יראו בחושך (תאיר את החריטה עם כמה לדים לבנים). ובצד אתה יכול לחתוך\ לחרוט "באטמן" לפי פירסומת של אחד הסרטים או משהו כזה... ואם אתה בקטע של קומיקס, אז בטח תאוהב את הרעיון הזה: המכונית, המטוס וכל שאר הגאג'טים של באטמן, תחרוט\ תחטוך אותם מסביב לאלומה (אחד מתחת לשני... אפשר אפילו לתחום אותם במעין "חלונות" כמו בקומיקס...)
פורסם 2006 בינואר 719 שנים חיתוך מדוייקט מאוד.אבל היית צריך לעשות אותו באזור של הכרטיס מסך- מעבד.כי איפה שאתה חתכת רואים רק ת'סידי רום :-\
פורסם 2006 בינואר 719 שנים חיתוך מצוין אחי כמו שאמרו, כיתוב BATMAN וחלון פרספקס באזור כרטיסי הPCI והמעבד יהיה מעולה... כמובן שתאיר את זה עם לדים (צבע לפי בחירתך)...
פורסם 2006 בינואר 719 שנים חיתוך מדוייקט מאוד.אבל היית צריך לעשות אותו באזור של הכרטיס מסך- מעבד.כי איפה שאתה חתכת רואים רק ת'סידי רום :-\מה גורם לך לחשוב שהמטרה של חלון זה להראות את הכרטיס מסך?הוא יכול לעשות הרבה דברים הרבה יותר טובים חוץ ללהתלהב מהכרטיס מסך שלו...
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מה גורם לך לחשוב שהמטרה של חלון זה להראות את הכרטיס מסך? הוא יכול לעשות הרבה דברים הרבה יותר טובים חוץ ללהתלהב מהכרטיס מסך שלו... זה פשוט הרבה יותר יפה... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.