עבור לתוכן

איך הזכרונות של GEIL??

Featured Replies

פורסם

עשיתי משהו בסביבות 470 אני חושב (זה היה מזמן) בתזמונים 2-2-2

פורסם

470 = באס 235, זה לא כזה זכרונות משהו מיוחד, חוצמזה ש 2-2-2 מגביל TCCD לכן לא בודקים אותם ב 2-2-2

פורסם

כדאי לשחרר ולנסות עוד פעם?

כמה ה PDP עושה ובאיזה

תזמונים/מתחים?

כמה אתה עושה?

פורסם

ואו....

התעלפתי ממש...

אני לא יכנס איתך מה עדיף TCCD או BH5

כול אחד למה שמתאים לו,רק שראיתי כבר זכרונות BH5

שעושים 470 בתזמונים 2-2-2-5 ( GEIL ONE BH5).

אז ממש לא הרשמת אותי ,ה BH5 שלך ממש לא מיוחדים

ובטח לא מ**** את ה -GEIL

300 ב 2.5-4-4-7 T1 על 2.7V

פורסם

TCCD בודקים על 2-3-3 כמה הוא מגיע

אחרי זה משחררים ל 2.5-3-3 ובודקים לאן

אחרי זה ל 2.5-4-4 ובודקים

ואז 3-4-4 ובודקים

Raziell

אני חושב שיש לו PDP XBLK שהם TCCD

פורסם

1.יש לי TCCD

2. שאלתי אותך כמה הגעת, אתה מוכן לענות?

פורסם

BH-5 הטובים מאוד מגיעים ל 270

פורסם

אם כן אז הוא צריך לשחרר תזמונים ולהגיע יותר

גבוה ב MHZ.

רשמתי מקודם

300 ב 2.5-4-4-7 T1 על 2.7V

פורסם

ליאור מה אתה אומר על הזכרונות של geil מהדגם שלי מה שבמפרט עלו לי 600 שקל חדשים במקום בערך 2000 לפי מה שהבנתי בגלל שהחברה אמרו לי הפסיקה לייצר אותם אין לי מושג למה,בגלל זה גם לא קיבלתי אחריות אבל 600 שקל ,והאם כדאי לשים להם גופי קירור או לא צריך...ועוד משהו קטן בעתיד אני רוצה להוסיף עוד 2x512 הקטע שאני לא ימצא כאלו זכרונות זה לא ישנה שאני יוסיף של חברה אחרת עם אותם נתונים .....????

פורסם

הרשו לי להצטרף לשאלה לגבי הזכרונות של GEIL.

נתקלתי במוצר הבא שלהם:

http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_53&products_id=1068&osCsid=0bee07ef174e2dc7fffe264f893e83ee

וגם בזה:

http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_53&products_id=1480&osCsid=0bee07ef174e2dc7fffe264f893e83ee

המחיר שלהם לעומת מה שהם מציעים ומהווים נראה ממש ממש ממש זול. מדובר בDDR2, זוג מתואם לDUAL CHANNEL, אחד במהירות 533MHZ והשני במהירות

של 667MHZ, וזה הרבה מעל הרגיל ובמיוחד הרבה מעל מה שיצרנים אחרים מציעים באותם מחירים (OCZ,CORSAIR,KINGSTON).

אני אודה למשיהו אם יוכל להעיף מבט בלינק/ים הלראות אם יש שם איזה פריט מידע שמשנה את כל התמונה,

ובכלל לתת עצה על כדאיות הזכרונות האלו.

אם יש אלטרנטיבה אחרת מומלצת יותר נא צרפו.

תודה רבה.

פורסם

idanmal

הם זכרונות סבבה עם תזמונים טובים

אם קנית ב-600 שקל לג'יגה זה מחיר דיי טוב

ClleG

יש במחירים קרובים לזה כבר 2x 512MB 667MHz של חברות אחרות כמו פה

פורסם

ומה זה אומר אם כך לגבי הזכרונות אם המחיר שלהם כל כך נמוך?

לי אישית נראה קצת מוזר שב290 ש"ח כפול 2 אני אוכל לקנות 1 ג'יגה של זיכרון DDR2 של 667MHZ לא פחות ולא יותר.

אני אמנם לא מבין בזה הרבה ולא בהבדלים (לכן אני כאן כדי להתייעץ) אבל זה לא נראה מוזר שישנם זכרונות עם נתונים פחות טובים על הנייר

ובמחירים גבוהים בהרבה?

ד"א הזכרונות בלינק שנתת, לפחות לפי התמונה, באים ללא צלעות קירור. אני מניח שזה פחות טוב, לא?

ואם אני אחזור רגע לכדור הארץ ולהגדרת הצרכים שלי, אז ככה: אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג על המחשב שלי.

ואני גם לא הייתי רוצה לגלות בעיות תאימות שיצריכו ממני הוצאה כספית עתידית. כמו כן לא הייתי רוצה לקנות מוצר ש"ישרף"

אחרי כמה זמן ואז שוב להיכנס להוצאה כספית. אולי, ואני סתם מנחש, אבל הזכרונות של TWINMOS מהלינק, (שאכן נתקלתי בהם

קודם והם ממש זולים) נבדקים תחת תקנים ועומסי עבודה פחות מחמירים ומאוד ייתכן שיום אחד הם ילכו "קפוט" וחס וחלילה יקחו איתם עוד

משהו בדרך...:)

אשמח לקבל תגובה בנושא זה.

דבר אחר שראיתי הוא שהלוחות אם למעבדי AMD לא תומכים בDDR2 ובכלל המהירות המקסימלית של זכרון בה הם תומכים היא 400MHZ.

האם זה לא מהווה שיקול לרעת AMD יחד עם העובדה למעבדים שלהם יש רק 512KB CACHE לעומת האינטל שלהם יש 1M וגם 2M?

אשמח לקבל דעות גם בעניין זה.

(אני מתנצל שהנושא של המעבד גלש לתוך הת'רד הזה, אבל מן הסתם בשבילי קקונה זה קשור אחד בשני)

תודה

פורסם

זכרון DDR 400 הוא בערך שווה ערך ל DDR2-533 כאשר שניהם בתזמונים "פשוטים" כלומר ב DDR זה 2.5-3-3-7 וב DDR2 זה 4-4-4-12

מעבר לתדר יש גם תזמונים בזכרונות, שמשפיעים גם כן על הביצועים

ולכן לא תמיד DDR2 533 יהיה עדיף על DDR 400

אבל הזכרונות לא החישוב הראשוני כשמדברים על מעבד

גם לא ה L2, אלא הביצועים

ושם ה 3200 עדיף על 630/631

צלעות קירור לא חשובות לזכרון (אלא אם כן אתה מתכנן לחשמל אותם ב-3.0V ל DDR או לפחות 2.0V ל DDR2)

והם לא נבדקים בפחות בדיקות

הם שניהם עומדים בתקן ולא נבדקים בשום דבר מעבר לתקן ה JEDEC ל DDR/DDR2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים