פורסם 2006 בינואר 619 שנים אני מחפש זיכרון DDR1 של 512M או 1024M ושיתאים FSB יותר גבוה מ200תודה מראש וסליחה על השגיאות.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים אני מחפש זיכרון DDR1 של 512M או 1024M ושיתאים FSB יותר גבוה מ200תודה מראש וסליחה על השגיאות.לאיזה מטרה? אתה עושה OC? איזה זיכרון קיים יש לך?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר אני מעונין לעשות OC ובחתימה שלי אתה יכול לראות את הזיכרון שיש לי (גרוע)
פורסם 2006 בינואר 619 שנים NOS אל תדבר שטויותDDR SDRam זה השם המלא של DDRyoav1000מה התקציב, לכמה מגה, לאיזה באס אתה מתכנן להגיע?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים זה SDRAM http://fara.cs.uni-potsdam.de/~klihow/pics/sdram.jpgוזה DDR http://shopping.search.ch/images/products/large/63d/baggenstos-5510144h-acer-memory_256mb_pc-400_ddr_zu_verit.jpgאז איך אפשר לחבר SDRAM לחיבור של DDR ?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים בוא'נה, אתה מסטול?DDR SDRAM = זכרונות DDRSDRAM = זכרונות SDRAMפותח הדיון אמר DDR SDRAM משמע יש לו זכרונות DDR!
פורסם 2006 בינואר 619 שנים אתה לא מחבר DDR לחיבור של SDRamDDR בשמו המלא הוא DDR SDRamDDR (ראשי תיבות של Double Data Rate) הוא סוג של SDRam (ראשי תיבות של Synchronous Dynamic Random Access Memory ובטוח יש לי שגיאת הקלדה בסינכרוני)התרגום של הראשי תיבות של SDRam זה זכרון גישה רנדומלית דינמי סינכרוני, אין צורך להיכנס לפרטים בשביל להסביר לך את ההבדל בין SDRam ל DDR SDRamהתרגום של הראשי תיבות של DDR זה הכפלת קצב המידע (מבחינה טכנית שליחת מידע בעליית ובירידת השעון כלומר פעמיים בכל סיבוב שעון במקום פעם אחת)בכל מקרה, DDR כמו שאתה מבין מההסבר הוא סוג של SDRam ששולח מידע פעמיים בסיבוב שעוןלכן הוא נקרא בשם מלא DDR SDRam, ויש לו חיבור שונה מאשר ה SDRam הרגיל
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אתה לא מחבר DDR לחיבור של SDRam DDR בשמו המלא הוא DDR SDRam DDR (ראשי תיבות של Double Data Rate) הוא סוג של SDRam (ראשי תיבות של Synchronous Dynamic Random Access Memory ובטוח יש לי שגיאת הקלדה בסינכרוני) התרגום של הראשי תיבות של SDRam זה זכרון גישה רנדומלית דינמי סינכרוני, אין צורך להיכנס לפרטים בשביל להסביר לך את ההבדל בין SDRam ל DDR SDRam התרגום של הראשי תיבות של DDR זה הכפלת קצב המידע (מבחינה טכנית שליחת מידע בעליית ובירידת השעון כלומר פעמיים בכל סיבוב שעון במקום פעם אחת) בכל מקרה, DDR כמו שאתה מבין מההסבר הוא סוג של SDRam ששולח מידע פעמיים בסיבוב שעון לכן הוא נקרא בשם מלא DDR SDRam, ויש לו חיבור שונה מאשר ה SDRam הרגיל הבנתי, תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.