עבור לתוכן

פתאום, המחשב לא מזהה את הארד-דיסק...

Featured Replies

פורסם

לאחי יש מחשב עם הארד-דיסק SATA יחיד והוא רצה לפרמט אותו, אחרי שהתגלו מס' בעיות תוכנה.

אני מנבה לעלות את הווינדויס דרך ה- CD, אבל הוא לא מזהה את ההארק דיסק משום מה. ניסיתי להחליף חיבור SATA, אבל זה לא עוזר.

מעבר לזה, אני כבר לא מצליח להעלות את הווינדויס, הוא כל פעם מראה לי מסך כחול.

מה לעשות - יש מתח להארד-דיסק רק שיש לי הרושם שהמחשב לא מזהה את הארד-דיסק...

לוח אם: ABIT NF-S, ביוס - Phoenix Awardbios

פורסם

אתה צריך להתקין את הדרייברים של הSATA קודם ואז הוא יזהה לך אותו ויתקין לך..

פורסם

אתה צריך באמת דרייברים של SATA (תכין את זה על מחשב אחר שיש בו כונן 1.44 - תוריד את הדרייברים מהאתר של יצרן הלוח)

ואז כשתתקין את הווינדוס - איפשהו בתחילת ההתקנה צריך ללחוץ על כפתור מסויים (שכחתי איזה בדיוק) כשהוא יישאל אותך אם אתה מעוניין להתקין דרייברים חצוניים כלשהם.. (יש לשים לב לזה רק ולהשאר דרוכים אחרת הוא ממשיך הלאה בלעדיהם!)..

מקווה שזה יעזור.

פורסם

תוריד תדרייברים של הSATA..תעתיק אותם לדיסקט..(יש כאלה שפשוט אתה פותח קובץ EXE והוא כבר "עושה" לך דיסקט..)..

בשלב שזה טוען את כול הדרייברים..תלחץ על F6...ותתקין אותם..

הנה לינק שתבין+- מה לעשות..

http://www.hardwarezone.com/guides/amd-socket939/?pg=29

פורסם
  • מחבר

הצלחתי בזה, תודה, אבל הוא לא ממשיך להתקין לי את ווינדויס, אחרי ההתקנה הראשונית, הוא מעלה לי שוב את המסך הזה וכול הזמן חוזר לי לאותו המצב.

פורסם

יופי של אתר http://www.hardwarezone.com/guides/amd-socket939/?pg=29

זה בדיוק השאלה ששאלתי בשאשכול אחר השאלה אם אני צריך להתקין את זה ? יש לי כבלים של sata במחשב ...

ועוד משהוא אם אתה מפעיל את ההתקנה של ווינדוס מהדיסקט והוא לא מגיב וצריך דרייברים איך אפשר להכניס לו אותם ?

פורסם

עושים boot מכונן a שלך ומתקינים את הדריברים...

פורסם

הצלחתי בזה, תודה, אבל הוא לא ממשיך להתקין לי את ווינדויס, אחרי ההתקנה הראשונית, הוא מעלה לי שוב את המסך הזה וכול הזמן חוזר לי לאותו המצב.

מה זאת אומרת..(אל תלחץ על כלום אחרה שהוא עושה ריסטרט..).. אחרה שאתה מתקין הוא צריך לצאת..ואז להיכנס לך לתהליך התקנה של הXP...

יופי של אתר http://www.hardwarezone.com/guides/amd-socket939/?pg=29

זה בדיוק השאלה ששאלתי בשאשכול אחר השאלה אם אני צריך להתקין את זה ? יש לי כבלים של sata במחשב ...

ועוד משהוא אם אתה מפעיל את ההתקנה של ווינדוס מהדיסקט והוא לא מגיב וצריך דרייברים איך אפשר להכניס לו אותם ?

אם אתה בא להתקין את WINDOWS והוא לא מזהה לך תHD אז אתה צריך להתקין...

ואתה מעתיק את הדרייברים לדיסקט ומתקים אותם..(כמו במדריך..)

פורסם

מה זאת אומרת מתקין אותם , אבל אני אומר שאי אפשר הכונן לא מגיב , לפי המדריך זה אומר שהכונן מעלה את התתקנה.

ועוד משהוא לגבי הדרייברים אם אני צריך לעשות בדוס a: ואז לרשום boot אני צריך דרייברים של sata לבד או עם ראיד ?

פורסם

עשית במקרה שחזור הגדרות defult בביוס? אם כן, אז יש לוחות שחלק מהגדרות ה-defult שלהם כולל disable לבקר ה-SATA. אם זה המצב, פשוט תכנס להגדרות ה-IDE/HDD של הביוס ותשנה ל-enable.

פורסם

אני הבנתה מה אמרתה אבל השאלה שלי אחרת , השאלה לי אם נניח אני נכנס לדוס וה hd לא פועל , אז עם אני יגדיר בביוס שיעלה מהדיסק

ואני שם דיסק אז עולת לי ההתקנה של הווינדוס ואני יכול להתקין את הדרייברים ?

פורסם

אתה לא יכול לעשות בוט מהדיסקט..(כי הוא לא דיסקט בוט של XP...)..

אתה עושה בוט מהדיסק.(הCD..)..ואז אתה מתכין מהדיסקט את הדרייברים...

פורסם

נו כן בסדר , אני מפעיל את ההתקנה של הווינדוס ואז מכניס דיסקט של הדרייברים ?

פורסם

שלחתי לך תמונה בפרטי תענה לי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים