פורסם 2006 בינואר 719 שנים 125% מהמצב הקודםזה אומר 25% שיפור ל-2 נימיםיותר משחקים רציםאם לפני כן רצו לדוג' 8 מופעים של משחקים אז היום רצים 10זה משהו אחר לגמרי מה שאתה אומר כאן,מי אמר שאני קניתי שרת בשביל שיתפקד בתור שרת משחק שמריץ מספר משחקים בו זמנית?אז אתה נותן כאן משהו שגוי כי השרת שלי משמש לאיחסון בלבד.ואין לו צורך לבצע כמה פעולות בו זמנית כי הוא משמש לאיחסון אתרים בלבד.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים 125% מהמצב הקודםזה אומר 25% שיפור ל-2 נימיםיותר משחקים רציםאם לפני כן רצו לדוג' 8 מופעים של משחקים אז היום רצים 10לא ככה הצגת את זה קודם כשאמרת שהם מריצים פי 5 יותר דברים (עם פי 2 ליבות)(אם מקודם היו 10 מופעים וכעת פי 5 כלומר 50 זה 500% או 400% שיפור ובגלל שיש פי שניים ליבות תחלק בשניים)ועדיין, זה לא כ"כ הגיוניהפרשי הביצועים בין האופטרון לבין הXEON קטניםודווקא כשמדובר בפעולות מולטיטקסינג של יותר משני ת'רדים לאינטל יתרון בגלל הHT(לדואל אופטרון יש שני מעבדים ולדואל XEON שני מעבדים פיזים ושני מעבדים לוגים)http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2397&p=6לצורך העניין, תשווה את הDUAL XEON עם ה875 (שהוא עם ביצועים כמו של ה275) ועם DUAL אופטרון 252(מחירי מערכות כאלו הוא דומה)
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אתה לא הבנת אותי, כי זה 125% לעומת המצב הקודם ולא 125% שיפור25% שיפורד"א תסתכל בדף שקישרת אליוSingle Opteron 875 קרוב בביצועים ל Dual Xeon 3.6
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אתה זה שכתב פי 5, לא אני :-\ הסתכלתי על ה875 (ואפילו הפניתי אותך להסתכל עליו) ואין לי ספק שה (ב הא הידיעה) פתרון היום לשרתים זה האופטרון כפול ליבה (או כמה כאלה ) אבל (וזה אבל לא קטן) הפרשי הביצועים בין המעבדים האלו קטנים מאוד ולא כמו שהוצג פה בת'רד [לדעתי החודש (או ממש בקרוב) אמורים לצאת הXEON DEMPSEY שאולי יעשו את הבחירה לקשה יותר (ומצד שני, אולי לא כי זה עדיין NETBURST)]
פורסם 2006 בינואר 719 שנים נו, עוד פעם...אתה לא ראיתי בעצמך בבנצ'מארקים שזה נורא תלוי בסוג היישום שרץ על השרת?יש ישומים שמעדיפים את הNETBURST ויש כאלו שמעדיפים את הטכנולוגיה של AMDהסיכום של הת'רד הוא בדיוק הפוך ממה שאמר מקפליי בהתחלה"נחות מכל בחינה""אין שום סיבה לגעת בו"וזה פשוט לא נכוןמבחינת מחיר DUAL XEON מתחרה צמוד לDUAL OPTERON ול OPTERON DUAL CORE (ולא כפי שהוצג פה בהתחלה)מבחינת ביצועים DUAL XEON עוקף לרוב את הOPTERON DUAL CORE וצמוד (לפעמים מלמטה ולפעמים מלמעלה) לDUAL OPTERONהנקודות החלשות מאוד של אינטל הם1.כשמדובר בשרתים עם צורך ביותר מ2 מעבדים (שיפתר בקרוב עם הוצאת הדמפסי שגובר על האופטרון כפול הליבה במבחנים מוקדמים)2.PERFORMANCE PER WATT (שכמובן שיש לו השלכות ישירות על מחיר האחזקה ויפתר רק באמצע השנה)
פורסם 2006 בינואר 719 שנים כשאתה הולך לשים שרת במארז 1U / 2U ולדעתי גם 3Uזה2.PERFORMANCE PER WATT (שכמובן שיש לו השלכות ישירות על מחיר האחזקה ויפתר רק באמצע השנה)הופך לקריטריון הכי חשוב שמעבד יכול להציע לך
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מסכים 100%אבל הדיון הזה היה סביב הביצועים והמחיר (ישיר ולא אחזקה)ולכן התשובה היא לא חד משמעית כפי שאתם מנסים להציג אותהולצורך העניין הוא גם היה סביב שרתים קטנים של 2-4 מעבדים
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אבל חלק מהעלות של שרת זה גם אחזקה וגם קירורהקירור אפילו יותר ישיר מהאחזקהבשרת של 2-4 מעבדים העלויות האלו זניחות (זה לא מגיע לסכומים מהותיים בשנה)ובקשר לקירור, אתה עדיין חושב במונחים של מחשב ביתיאני מבטיח לך שאף XEON לא יושב עם BT ושHP מוכרות את הסרברים שלהם עם אותו מארז גם לאופטרון וגם לXEON
פורסם 2006 בינואר 719 שנים ובקשר לקירור, אתה עדיין חושב במונחים של מחשב ביתיאני מבטיח לך שאף XEON לא יושב עם BT ושHP מוכרות את הסרברים שלהם עם אותו מארז גם לאופטרון וגם לXEONזה בדיוק מה שמדאיגשמעבדים שיש ביניהם הבדל TDP של כ-41W (עד כמה שזכור לי 89W מול 130W) יושבים באותו מארזוברור שאף Xeon לא יושב עם BT, אבל גם קירורים לשרתים לא עולים כמו GalcialTech Igloo
פורסם 2006 בינואר 719 שנים http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7ZB&ProcFam=528&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALLה AMD נעים בין 85.3 ל104Wותאמין לי, אם זה לא מדאיג אף אחד אחר בעולם, אתה האחרון שצריך להיות מודאג שהם יושבים באותו מארזובינתיים כל השרתים שראיתי ישבו עם הקירור BOX של אינטל ולא עם קירור מיוחד (ולמען הסר כל ספק, זה אמור להיות ברור שהקירור הזה הוא יותר ממספיק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.