פורסם 2006 בינואר 419 שנים התמונה נגנבה מהפרוייקט של HOLYאני צריך מפסק כזה כי שמתי לב שהפאן באס שלי לא בסדר.. אני רוצה לעשות עם מפסק כזה 3 מצבים 5V/7V/12Vזה לא נראה לי כל כך בעיה, אשמח לעזרה.. תודה.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 419 שנים זה פונצנציומטר אחי... כמו שיש במערכות סטריאו, רמקולים של מחשב, או אפילו כמו שיש לך בחדר... המפסק של האור שככל שמסובבים ככה עולה המתח...
פורסם 2006 בינואר 419 שנים לא, זה מתג רב כיווני.בכל חנות אלקטרוניקה אתה יכול למצוא כזה, ואני לא חושב שזה יעלה יותר מדי.בכל מקרה, אם אתה צריך רק 3 מצבים, יכול להיות שיש מתג סיבובי שיתאים לך - אתה לא צריך את המתג הגדול שיש בתמונה.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים בדיוק..אומנם קצת יקר, אבל שווה את זהאל תשכח לקנות את המכסה (פקק), והבורג (תלוי בסוג הפקק..)אגב - אם אתה רוצה גם מצב OFF" לך על 4 מצבים (או לחילופין, תשתמש במפסק רגיל לשם מטרה זה (ימוקם בין מקור המתח למפסק הרב כיווני..)
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר כן כן, זה סתם להמחשה אני כנראה אקנה 4 מצבים, תודה רבה! מישהו אולי יודע כמה זה עולה +- ? שוב תודה
פורסם 2006 בינואר 519 שנים יש לך פה מחירים ואת כל סוגי המתגים:http://www.arihav.com/products/jr/Index.asp?id=19
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר זה נחמד מאוד אבל אין שם את המפסק הספציפי, אני אנסה בחנות באזור שלי אם אני לא אמצא נחפש דרכים אחרות, תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.