עבור לתוכן

כולם בשביל אחד - אחד בשביל כולם =) עודכן: 1\9

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה בא לי רעיון לראש.

זה הולך ככה,

כל אחד רושם חלקים שהוא צריך, חלקים מיותרים ודברים שהוא לא משתמש בהם יותר.

כל דבר נכלל: הארדיסקים ישנים, היטסינקים, מאווררים, סטריפים, סרינקים - כל דבר שרלוונטי למודר :xyxthumbs:

בנוסף לכך הוא רושם את מקום מגוריו, את גילו, והאם יש ברשותו רכב.

הנה שלי:

רשימת ציוד

Big-Dog

מקום מגורים: בני עי"ש (קצת אחרי גדרה)

ציוד מיותר: 2 היטסינקים למעבד, רשת של פלסטיק לרמקול, הרבה ברגים, מאוורר 120מ"מ, הרבה סטריפים,ספקים(הרבה)...זהו בנתיים נחפש אולי יש לי עוד משו שאני לא צריך...

רכב: אין

[NOS]

מקום מגורים:ת"א

ציוד מיותר: היטסינקים, מאווררים, אולטרות,ספק, דלת מארז שחורה עם חלון, מודם ADSL, כבל EL WIRE ועוד כמה דברים, מסך 17" CRT לא שטוח, כבלים(רשת חשמל, USB) פלופי, סי די, ודיסקים עם תוכנות כמו נרטון וכו'

רכב: יש

fuck off

מקום מגורים: באר שבע

ציוד מיותר: מגירה של הרד דיסק שלא עובד (ניתן לתיקון), 2 דלתות מעפנות של מארז מעפן (בלי מארז), דיסק-און-קי שעושה בעיות ולא ממש יש לי מושג אין לתקן, מקלדת ישנה של מיקרוסופט שגם כן לא עובדת (לא יודע למה), ו2 עכבריי גולה (1 ג'ניוס ו1 קומפאק), CD-ROM 24X שעובד עם לד UB.

AnoxiA

מקום מגורים: קרית שמונה

ציוד מיותר: 9 לדים אדומים, 6 לדים כחולים ,2 לדים UV , מאוורר 120 של ה BT, מקלדת גיניס רגילה,עכבר IBM שחור USB, קירור למעבד AMD A64 של TR2 לתושבת 939, סטוק אחד של 256 זיכרון ג'ינרי, 2 סטוקים של 128 ג'ינרי, כרטיס מסך Gigabyte GForce 6200TC PCIE, כרטיס קול גינרי, כרטיס רשת גינרי

רכב:אין

mr.niceguy

מקום מגורים:רמת גן

ציוד מיותר:מאוור 80 מ"מ, כבלים ישנים של חיבור בין המסך למחשב,זיכרון SDRAM 128MB, כונן דיסקטים.

genia

מקום מגורים:נצרת עילית

ציוד מיותר: כבל USB A-B חדש, כבל רשת קצר שאני הכנתי, כבל של מסך שהוא:M-M כאילו משני הצדדים MALE, כונן CDROM של SONY פעיל לחלוטין, כונן DVD של SAMSUNG שלא קורא DVD, צורב רגיל של YAMAHA במהירות 16X.

X-TeNDeR

מקום מגורים: אשדוד

ציוד מיותר: סטיקים ישנים של זכרון SDRAM בנפחים של 16-32-64 מגה, כמה מאווררי 80 מ"מ פשוטים שחורים, כבלי IDE ישנים, סידירומים ישנים וכנראה מקולקלים,מודם 56.6KB.

?stingeR

מקום מגורים: כפר סבא

ציוד מיותר: כרטיס קול ישן של creative עם צ'יפ, Creative SB Live! 5.1 Digital, כרטיס FIREWIRE לסלוט PCI, היטסינק+מאורר Spire Fridgerock, LG CDROM 52X, מסך 15" של CTX בעל תצוגה איכותית, רמקולים פשוטים, שלושה מאוררי 80ממ, כרטיס רשת PCI עם צ'יפ של REALTEK, עכבר Microsoft Explorer 3.0 - אינו תקין אך ניתן לתיקון, 3 כבלים IDE ועוד 1 של פלופי, מאורר 60ממ, 2 מאוררי 40ממ, כרטיס FX5200 דרוש תיקון, כבל מתאם מPS ישן לPS2, מעבד פנטיום 3 733MHZ, גריל למאורר 80MM של TT בצבע כסוף, גריל רגיל למאורר 72ממ,

eli asus

מקום מגורים: בית שמש

ציוד מיותר: ארד דיסק של wd תקין 10 ג'יגה, כמה מאוררים ג'נרים,בוקסות קטנות עם סאב - לא בטוח פועל.

GOD BLESS YOU ALL

במידה ומישהו ימצא שיש למישהו שהוא מעוניין בו הוא פונה לאותו אדם בפרטי, מחליפים מספרי פלאפון\איסיקיו\משתרצו, ומתאמים החלפה, או פשוט נותנים במתנה.

חברה אל תהיו קמצנים,

יש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות הכל ומאוד אוהבים להתעסק במודינג.

כל מי שמעוניין להשתתף, שימלא פרטים אלו ואני אעדכן לרשימה בצורה ממויינת.

חברה באמת כל הכבוד על השיתוף פעולה והנכונות לעזור :xyxthumbs: :xyxthumbs:

תמשיכו ככה ואנחנו עולים לסטיקי וזה יהיה פרוייקט גדול ובסופו של דבר יעזור לנו, המודרים הישראלים.

המשיכו כך! :xyxthumbs:

פורסם

אני מציע שתשאל את המנהלים פה..כי יש גם את הTradeZone..ככה ש...

פורסם

מקום מגורים:ת"א

ציוד מיותר: היטסינקים, מאווררים, אולטרות,ספק, דלת מארז שחורה עם חלון, מודם ADSL, כבל EL WIRE ועוד כמה דברים

רכב: יש

פורסם

קודם כל אחי, על היוזמה קבל ממני ח"ח...

דבר שני באמת הייתה צריך להתייעץ עם המנהלים על זה כי יש את שטח הTradeZone בשביל זה...

תתייעץ עם המנהלים אחי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חשבתי על לדבר עם המנהלים, ולא זה לא שייך אליהם.

אנחנו יכולים להתארגן בעצמנו ואנחנו לא חייבים בכסף לעשות הכל.

אני מדבר פה על אחוות המודרים ולא על קנייה.....

כל אחד נותן מה שהוא יכול ומקבל מה שהוא רוצה.

חבר'ה תשתתפו!! כי בתכלס אם זה הרעיון לא יעלה לא תוכלו לא להאשים אף אחד מלבדכם.

להפסיד אין לכם מה...

ולכל דבר יש תמורה ככה זה עובד בחיים מי שנותן יקבל חזרה, מתישהו הוא יקבל חזרה...

פורסם

ואללה יש בזה מש'ו אחי...

טוב אז מי תורם לי מחשב נייד ?! ;) סתם חחחחח יצא לי...

לי אין מש'ו לתת אני מחלק הכל לחברים ככה שממני תשכח...

בכל זאת רעיון טוב...

תתחילו לשתף :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אמ... אז ככה:

מקום מגורים: באר שבע

ציוד מיותר: מגירה של הרד דיסק שלא עובד (ניתן לתיקון), 2 דלתות מעפנות של מארז מעפן (בלי מארז), דיסק-און-קי שעושה בעיות ולא ממש יש לי מושג אין לתקן, מקלדת ישנה של מיקרוסופט שגם כן לא עובדת (לא יודע למה), ו2 עכבריי גולה (1 ג'ניוס ו1 קומפאק) זהו בינתיים... יש מצב יתווסף עוד משהו...

פורסם

יש לך משהו שכן עובד?

יאללה אנשים תשתפו אנחנו מנסים להרים פה פרוייקט!

פורסם

אנשים ישתפו אין בעיה פה..(אנחנו לא עד כדי כך קמצנים..)..

אבל שהבחור שפתח את התרד..(Big-Dog)..שישאל את המנהלים כדי שלא כולנו נרשום..וכו..ואחרה יומים ינעל התרד..(לא עשינו בזה כלום..)..

פורסם
  • מחבר

אנשים ישתפו אין בעיה פה..(אנחנו לא עד כדי כך קמצנים..)..

אבל שהבחור שפתח את התרד..(Big-Dog)..שישאל את המנהלים כדי שלא כולנו נרשום..וכו..ואחרה יומים ינעל התרד..(לא עשינו בזה כלום..)..

הטרד' אינו ינעל משום שאינו עובר על חוקי הפורום.

למה שינעלו את הדיון ? כי אנחנו מנסים לעזור אחד לשני ? המנהל לא מודר בעצמו? אחי תחשוב בהגיון.

ואנשים אתם חייבים להשתתף יותר!!

אם הדיון הזה יעבוד אני יבקש סטיקי ואז זה ישאר להרבה יותר זמן, המאגר יגדל ולכם יהיה יותר סיכוי לקבל דברים שאתם צריכים מאנשים שגרים קרוב אליכם..

פורסם
link=topic=160471.msg1356464#msg1356464 date=1136439391]

יש לך משהו שכן עובד?

יאללה אנשים תשתפו אנחנו מנסים להרים פה פרוייקט!

העכברים

פורסם

יוזמה נחמדה, אבל אני חייב לצרף אזהרה קטנה:

הת'ראד הזה מקובל כל עוד עוסקים בהחלפות ותרומות בלבד!

מי שמעונין בקניה ומכירה מוזמן להגיע ל-TradeZone. כל מי שיעסוק בקניה ומכירה בת'ראד הזה (כולל ברמיזות למיניהן) יקבל אזהרה ו/או יענש!

המשך ת'ראד נעים :hat:

פורסם

לירושלמים שבינינו

אין לי בעיה עם הקטע הזה..

בכיף, למה לא

כעיקרון - יש הרבה דברים שאני יכול לתרום (בעיקר בקטע של חומרים לפרוייקט - אני מאמין שיהיו "שאריות" מהפרוייקט הנוכחי שלי..)

אם בכל זאת אתם מחפשים משהו, יש מצב שיש לי אותו במודרייה (אם אני לא צריך אותו - הוא שלכם..)

אגב

בתור התחלה - תרמתי את הוולף שלי.. :) (עברתי לדרמל מקורי..)

פורסם

מוסיף עוד משהו, מסך 17" CRT לא שטוח, כבלים(רשת חשמל, USB) פלופי, סי די, ודיסקים עם תוכנות כמו נרטון וכדומה

פורסם

אוקיי באופן עקרוני אין לי שום בעיה לתרום השאלה איך זה אומר להגיד- אין לי אוטו

דברים מיותרים שיש לחי ואין לי בעיה לתת- מאוור 80 מילמטר,כבלים ישנים של חיבור בין המסך למחשב,ודברים שלא קשורים למודינג כמו זיכרון SDRAM 128MB

וכוננים פוליפי ששכחתי שהו בכללי

(כל הציוד תקין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים