עבור לתוכן

[בעיה] צורב כבר לא קורא דיסקים לאחר תיקון מגש

Featured Replies

פורסם

זוכרים שסיפרתי לכם על הצורב שהכלב נתקע בו שהיה פתוח ואז הצורב לא נפתח ונסגר עם הכפתור אז היום פתחתי אותו עכשיו היה שם איזה גלגל שיניים תקוע נראה לי שיחקתי איתו קצת לא יודע אפילו מה עשיתי הקיצר הסתדר המגש נפתח ונסגר למרות שלא יודע מאיפה נשברה חתכת פלסטיק קטנה שחורה וגם שהמגש נפתח לקראת הסוף הוא טיפה רועד

עכשיו עבדתי שהמחשב היה פתוח וכל הזמן חיברתי ונתיקתי את הצורב לכבל של החשמל של הספק עכשיו אני בא לחבר באחת הפעמים פתאום היה אור כחול והמחשב נכבה מהר כיביתי תמפסק אחרי זה הדלקתי וברוך ה' ישבתח שמו המחשב עובד אז נראה לכם שלא קרא כלום? יש מצב חס וחלילה חס ושלום נשרף משהוא?

עכשיו הבעיה זה שהצורב לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק ואני מנסה היכנס אליו והוא כותב אנא הכנ דיסק לכונן וחיברתי את הכבל האפור הזה וגם את זה של החשמל

מה הבעיה?? צריך להתקין לצורב דרייבר או משהוא כזה???

תודה מראשששששש

פורסם

חחח יש מצב שחיברת אותו לא נכון וקיצרת ודפקת אותו..!!

גם אני פעם חיברתי הפוך כשהמחשב פועל וקיצרתי וניבהלתי למוות כשהוא נכבה..חשבתי זהו נדפק! ומאז אני מכבה שאני מחבר!!

נראה לי פשוט דפקת אותו קיצר... :yelclap:

פורסם
  • מחבר

לא גם לפני שחיברתי והיה את האור הכחול זה לא קרא בגלל זה פתחתי אותו שוב לראות למה הוא לא קורא ואז חיברתי והיה תאור הכחול ודרך אגב הדיסק אמור להסתובב שמכניסים אותו נכון? אז שמתי דיסק שהוא פתוח והוא לא מסתובב כאילו העינית מתרוממת כלפי הדיסק אבל הדיסק לא מסתובב

פורסם

המנורה שיש על הכונן דולקת?

פורסם
  • מחבר

כן המנורה דולקת כאילו הוא קורא אה והיום סיפרתי על זה לאנשים כולם אמרו שאני משוגע שחיברתי את הצורב שהמחשב דולק ושיכלתי חס וחלילה להתחשמל וכל המחשב יכל להשירף המעבד וזה.. ושיכול להיות שבגלל שחיברתי תצורב באמצע שהמחשב דולק אז זה דפק אותו בגלל שהוא מקבל חשמל פתאום... הם צודקים בהכל?

פורסם

DJZamix - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

כן המנורה דולקת כאילו הוא קורא אה והיום סיפרתי על זה לאנשים כולם אמרו שאני משוגע שחיברתי את הצורב שהמחשב דולק ושיכלתי חס וחלילה להתחשמל וכל המחשב יכל להשירף המעבד וזה.. ושיכול להיות שבגלל שחיברתי תצורב באמצע שהמחשב דולק אז זה דפק אותו בגלל שהוא מקבל חשמל פתאום... הם צודקים בהכל?

קודם כל באמת כדי שתשנה את הכותרת לפני שינעלו לך את הת'רד...

דבר שני.. כן זה יכול להיות נכון... חבר שלי שיחק עם הכבלים של הכונן דיסקים שלו (אמנם אצלו זה לא היה צורב אבל זה אותו הדבר) והכונן פשוט הפסיק לקרוא דיסקים.. העינית כנראה הפסיקה לתפקד... בגלל זה לא מתעסקים עם מחשב פתוח כשהמחשב דולק... צריך לרוקן אותו מחשמל....

פורסם
  • מחבר

OK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים