פורסם 2006 בינואר 419 שנים עם יש לך מכונית ואתה מחפש למכונית למה אתה מחפש פה?זה פורום מודינג חשבתי שזה למחשב לא למכונית..!
פורסם 2006 בינואר 419 שנים עם יש לך מכונית ואתה מחפש למכונית למה אתה מחפש פה?זה פורום מודינג חשבתי שזה למחשב לא למכונית..!מי אמר שזה מודינג רק למחשב..? מודינג להכל!
פורסם 2006 בינואר 419 שנים א. כי הוא משמש בעיקר למרוצים שעד לא מזמן היו לא חוקייםב. כי הוא מסוכן, זה חומר נפיץ ובמקרה של תאונה או פגיעה בבקבוק הוא יגרום לנזק גדולאגב, זה לא ממש נכון שהוא לא חוקי, אין חוק ספציפי נגד ניטרו (בפעם אחרונה שבדקתי..) , אבל יש חוק נגד שינויים לא מאושרים במבנה הרכב ובהספק המנוע אז בגלל זה אסור להתקין את המערכת
פורסם 2006 בינואר 419 שנים אני מבקש להפסיק את הדיון על החוקיות של ניטרו בארץ...בואו נחזור למדבקות, shall we?
פורסם 2006 בינואר 519 שנים דבר ראשון סחטן על האוטו ...! תביא תמונה..דבר שני כבר שיפרתה משהוא באוטו או עדיין לא?דבר שלישי כן זה פורום מודינג לכל לדעתי בעיקר למחשב וכל הדברים שקשורים אליו אבל לא משנה בקיצר אף אחד לא ניראה לי יודע איפה יש מדבקות לאוטו אז הייתי ממליץ ללכת לחנות שעושה מדבקות או משהוא... אה ועכשיו כאנו יודעים שיש לך אוטו פשוט לך לדיזינגוף יש שם חנות שעושה פוסטרים ענקיים בטח הם יודעים גם לעשות מדבקות תמצא תמונה קטנה תביא להם והם יעשו לך ממנה מדבקה באיזה גודל שאתה רוצה ותדביק איפה שאתה רוצה.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר אין לי מצלמה ולא ניכנס פה לדיון על האוטו שלי... (אם אתה רוצה לדעת משהו תשאל בפרטי) איפה בדיזינגוף?
פורסם 2006 בינואר 519 שנים יש חנות למדבקות בתל -אביב (אני קונה שם)אתה יכול לבקש שיכינו לך מדבקה או לראות מה יש להם כבר ..החנות ממוקמת ברחוב שוקן (בין 22-28) אני חושב 28..
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר תתקשר לפיט סטופ ותשאלhttp://www.mih.co.il/לא.. אני בחרם על פיט סטופ... הוא מכר לי הגה שמסתבר לא חוקי למרות מה שהוא אמרטוב אני ילך לרחוב שוקן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.