עבור לתוכן

פרוייקט ...."אין שם" התחיל.....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך אתה מחבר את הUSB ללוח אם ומאיפה הבאת פלטה כזאת? :smile1:

כמו שיש לך אפשרות בלוח לUSB קידמי ואחורי אז אותו דבר פה.. כולל אודיו....

ואת ה"פלטה" פרקתי כמובן ממארז...

השילוב צבעים שלך לא אטרקציה, כחול עם אפור, תאורה אדומה עם ירוקה...

לאדע, סך הכל עבודה נחמדה, הצבעים די הורסים לדעתי.

אתה לא היחיד שהעיר על הצבעים.. לי זה דווקא נראה נחמד אבל בכל זאת אני ישנה את הצבעים כשאני יסיים הכל ויש לי עוד הרבה מה לעשות (פרטתי בעמוד הראשון)

בכל מקרה אם יש לך הצעות לשילוב צבעים אני ישמח לשמוע.

:xyxthumbs:

• תגובות 33
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפנאל ייצא ממש חמוד. אבל אולי תחפש איזה כפתור שיותר ישתלב עם המראה הכללי.. יש כל מני כפתורים כשכבר כוללים בתוכם לדים או תאורה, זה יכול לצאת מאוד נחמד..

פורסם
  • מחבר

הפנאל ייצא ממש חמוד. אבל אולי תחפש איזה כפתור שיותר ישתלב עם המראה הכללי.. יש כל מני כפתורים כשכבר כוללים בתוכם לדים או תאורה, זה יכול לצאת מאוד נחמד..

הכפתור הזה זה הכפתור של הקטודות... והפאל (USB\אודיו) זה של המארז.... (לא של זה אבל.... של מארז) וגם הלדים של מארז אז ככה שלא קניתי כלום השתמשתי במה שיש.. אם הייתי קונה הייתי קונה לגמרי משהו אחר, הפאנל זה משהו שעשיתי ברגע ללא תיכנון.

החלק העליון יראה הרבה יותר מקצועי.

טוב זה הפאנל לאחר סיום + - אולי אני יוסיף עוד דבר או שניים כי הוא נראה רייקני קצת..

נראה נחמד, לא יותר מזה מה שבטוח מאוד שימושי!

הכפתור כמובן לכבות את הקטודות שבמארז, כשאני רואה סרט זה דיי מפריע ועיצבן אותי לפתוח את דלת המארז בשביל לכבות.

USB לחיבור מהיר של מצלמה דיגיטלית, פוקט ועוד...

חיבור אוזניות כאשר מישהו רואה טלויזה ואני מפריע לו או ההפך...

בקיצור אני מרוצה!

תמונות:

[attachment deleted by admin]

פורסם

יפה השילוב דווקא בסדר פשוט הייתה צריך לקחת גוון יותר בהיר של כחול ולא את הגוון הזה. היה יכול להיות יותר יפה אבל לא משנה גם ככה בסדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים