עבור לתוכן

פרוייקט ...."אין שם" התחיל.....

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה אתם אומרים שלא יפה... לפי דעתי יצא מצויין!

אתה עוד הולך להמשיך... להתפרע ולהתחרע על ועם המארז? משו כמו עוד מיליון מאווררים, קטודות, LCDים,LEDים....

בכל מקרה, רגע! אתה הזה מהתרד ההזוי ההוא על שעשית מוד וOC לכרטיס מסך נכון? אתה נראה לי עדיין ללא שפייות... מצטער :nixweiss::kopfpatsch::smile1: פשוט לפי איך שזה נראה, פשוט היה לך משעממם אז החלתת לקחת יותר נכון לקנות מארז, ולעשות לו מוד בכמה שעות ספורות

• תגובות 33
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיהיה בהצלחה אחי :)

לפי דעתי תצבע בשחור ח-ז-ק חזק !!

היית עושה חור למאורר 120 למטה איפה שעשית את ה-2!

ואחד מעליו 80 שזורק על המעבד וה-120 מוציא....

פורסם

למטה מוציא ולמעלה מכניס ?! ???

מה ההיגיון בזה ?! חום עולה ללמעלה... אם כבר חמעלה מוציא למטה מכניס....

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם לא בא לך עם סימני האצבעות-מה שקורה אחרי צביעת ספריי

תשקיע עוד טיפה בלקה-עדיף לקה על בסיס מים שהיא מתייבשת מהר מאוד ועושה גימור מט ואיכותי ו אין יותר סימני אצבעות וכו'

אם אתה קונה בקופסא עדיף למרוח עם גלגלת קטנה(7ש"ח) ככה זה יותר אחיד ומקצועי

לגבי צבעים.....זה ענין של טעם אישי

:xyxthumbs:

אחלה רעיון תודה.

אני לא מבין למה אתם אומרים שלא יפה... לפי דעתי יצא מצויין!

אתה עוד הולך להמשיך... להתפרע ולהתחרע על ועם המארז? משו כמו עוד מיליון מאווררים, קטודות, LCDים,LEDים....

אם היית קורא כמו שצריך היית רואה בדיוק מה אני מתכנן...

בכל מקרה, רגע! אתה הזה מהתרד ההזוי ההוא על שעשית מוד וOC לכרטיס מסך נכון? אתה נראה לי עדיין ללא שפייות... מצטער :nixweiss::kopfpatsch::smile1: פשוט לפי איך שזה נראה, פשוט היה לך משעממם אז החלתת לקחת יותר נכון לקנות מארז, ולעשות לו מוד בכמה שעות ספורות

ובנתיים אתה נראה "ההזוי פה" אתה רושם שיצא יפה ולאחר מכן שאתה מגלה שזה אני שעשה "OC" לכרטיס החלטת שזה מוד ששיעמם ולי ועשיתי אותו בכמה שעות?

שיהיה בהצלחה אחי :)

לפי דעתי תצבע בשחור ח-ז-ק חזק !!

היית עושה חור למאורר 120 למטה איפה שעשית את ה-2!

ואחד מעליו 80 שזורק על המעבד וה-120 מוציא....

יהיו עוד שניים מלמעלה מוציאים אוויר (120) ואולי עוד 1 למטה מכניס לא בטוח נראה לי שלא יהיה צורך...

תודה לכלום... כרגע המשך המוד ידחה בגלל שהגזמתי ב-OC והלך כרטיס המסך שלי... והזמנתי כבר "על הדרך"....... חומרה חדשה (מעבד, לוח, כרטיס מסך וספק)

פורסם

תודה לכלום... כרגע המשך המוד ידחה בגלל שהגזמתי ב-OC והלך כרטיס המסך שלי... והזמנתי כבר "על הדרך"....... חומרה חדשה (מעבד, לוח, כרטיס מסך וספק)

תשמע אתה קליל :lol:

אצלי רק עולה הטמפרטורה או שיש רעש חדש אני חושב על זה יומיים :s07: ורץ לפורום :lol:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ממש נחמד אבל בלי לבאס האפור מכער תצבע את זה אולי בכחול יותר חלש יצא יותר יפה וכל הכבוד על השידרוג של המערכת נחמד מאוד בהצלחה בהמשך ;)

פורסם
  • מחבר

כשאני יגמור הכל כנראה אני יחליף צבעים. :xyxthumbs: תודה.

עדכון... בגלל חומרה שהלחפה והוחלפה לחדשה הפרוייקט קצת נדחה...

אבל הנה עכשיו אני מתחיל להזיז את עצמי שוב בחזרה..

החלטתי לעשות פאנל של דברים שאני משתמש בהם הכי הרבה, USB לחיבור מהיר של פוקט ומצלמה, אוזניות וכפתור לכיבוי של הקטודות.

הדבקתי הכל בדבק מהיר ולאחר מכן חשבתי לשים גם סיליקון אבל לא נראה לי שזה יהיה חזק מספיק אז אם למישהו יש רעיונות....

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש דבק מגע, לא 3 שניות (סופר גלו...), שמגיע בשפורפרת בגודל בינוני, הוא עצמו צהוב כזה ולוקח לו קצת זמן להתייבש, אבל הוא מאוד חזק, ולא משאיר סימן לבן כמו הסופר גלו. צריך לשים ממש קצת ממנו, לא להגזים כדי שלא ינזול מהצדדים.

פורסם
  • מחבר

^^^^

אחלה תודה. אני מאמין שבכל חנות טמבור יש אותה.. נכון?

וכמה זמן אני אמור לתת לזה להתייבש? עיניין של כמה דקות או שעות?

פורסם

אני קניתי אותו פעם אחרונה במכולת... אז אני מאמין שיש אותו בכול חנות טמבור...

באופן עקרוני, אתה צריך לשים קצת על כל אחד משני המשטחים, לתת להם להתייבש בניפרד (5-10 דקות) ואז להדביק אותם בלחץ, ותוך שעה זה תופש מספיק חזק...

אם אין לך כוח לזה, אתה יכול לחכות 3 דקות, להדביק וללחוץ עוד 3 דקות ותוך שעה- שעה וחצי זה יתייבש כמעט לגמרי. תוך 3-4 שעות זה יתייבש לגמרי (בד"כ אומרים לתת לזה לילה, אבל מניסיון, אם לא שמים יותר מידי מהדבק, ואם המשטח הייה נקי ויבש, זה מתייבש כמעט לגמרי אחרי 3 שעות)

פורסם
  • מחבר

קצת בעיה לשים בשני הצדדים כי כבר הדבקתי עם סופר גלו.. חשבתי לשים בנפרד.. כאילו בצדדים ומעל..

האם צריך\שווה לפרק ולהדביק?

פורסם

לא... לשים מהצד בד"כ לא עוזר... אבל אם אתה רוצה לשים, זה בטוח לא יפגע... סופר גלו מספיק חזק כדי להחזיק את הפאנל... זה לא שאתה מעמיס עליו בכוח... מאקסימום, אם יתפרק, תשייף את הסופר גלו ותדביק שוב עם הדבק מגע...

פורסם
  • מחבר

צודק! אחלה טוב תודה רבה.

פורסם

איך אתה מחבר את הUSB ללוח אם ומאיפה הבאת פלטה כזאת? :smile1:

פורסם

השילוב צבעים שלך לא אטרקציה, כחול עם אפור, תאורה אדומה עם ירוקה...

לאדע, סך הכל עבודה נחמדה, הצבעים די הורסים לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים