פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים זו הטעות הכי נפוצה של הישראלים! הבובה הזאת נקראת מטריושקה (Matrioshka) ולא בבושקה!
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים זו הטעות הכי נפוצה של הישראלים! הבובה הזאת נקראת מטריושקה (Matrioshka) ולא בבושקה! שששש! אל תגלה להם!
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים אז מזה בבושקה?ובבקשה אם אפשר לפרשן את הדו-שיח מלמעלה... ;Dסבתא (נראה לי).מק'סבצ'קה.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מה רע במסבחה? חומוס..אני עד היום לא יודע מה זה הדברים האלה:מסבחה, פול, שקשוקה וכל הדברים האלה...אם אתם שואלים אותי (ואתם בטח לא)אז הכי טוב לאכול בבית!כי אין כמו האוכל של אמא!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;Dבדיוק!הכי נקי, יודעים מה אוכלים ואין סכנה שהבטן שלך תעבוד שעות נוספות.
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים 1. מסבחה, חומוס עם טחינה, גרגרים, פפריקה וכדומה..(אפשר לקבל גם בלי טחינה..ככה אני אוכל).2. פול, הדבר שאני לעולם לא אכניס לפה..מעין כיסוני קטנים שאוכלים את מה שנמצא בתוכם.3. שקשוקה- ביצה עם רוטב עגבניות או משהו בסגנון ;Dבקשר לאוכל, צודקים..הבעייה היא שיש פחות מבחר ;D
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים פול - אם אתה קורדי אל תאכל את זה! בלי צחוק - לקורדים יש רגישות גנטית לאינסולין שנמצא בכמויות גדולות בפול והם יכולים לאבד את ההכרה במקרים קיצוניים. מובן שברוב המקרים הם רק לא ירגישו טוב.. :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.