עבור לתוכן

לכל אוכלי המקדונלס למיניהם

Featured Replies

• תגובות 58
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ישן :P

פורסם
  • מחבר

ישן אבל נכון!

נ.ב

מצטער שזה לא היה במקום המתאים.

פורסם

כבר היה כאן תראד כזה לפני מספר חודשים (שנטחן די והותר) אתה יכול למצוא אותו בחיפוש

פורסם

לא רק ישן, אלא גם שהיה דיון על זה,

בפורום.

אם רק הית משתמש בחיפוש.

פורסם

מה הקטע של ה-''? יש trademark על המילה "ישן"? ???

פורסם

כי זה ה- של MiniMizer :)

פורסם

אז אסור לנו יותר להשתמש במילה "ישן" בלי לבקש ממנו רשות? >:( ::) :-X :-\ :);)

פורסם

(מותר, אבל רק עם ה )

אני עדיין לא מבין מה הבעיה עם מקדונלדס...

אז הרשת שלהם בערב הסעודית שולחת כספים לרווחת ילדים פלשתינים, אז מה אתה רוצה, שבגלל זה מישהו יפסיק לאכול במקדונלדס?

תעשה לי טובה...

וגם אם אנשים יפסיקו לאכול, אז מה? מק'דונלדס היא רשת עולמית, לא מזיז להם בסנט מה חושבים עליהם קבוצה של ישראלים אידיוטים...

פורסם

צודק,

חוץ מזה..אני בטוח שהחברה בערב הסעודית מפתחים ת'רדים כמונו על תרומות של מקדונלדס ישראל בארץ.. ::)

פורסם

מזלי , אני לא אוכל מקדונלס. אני מסתפק בפלאפל המקומי.

יתרונות:

1.סיכון המחלה :הפרה המשוגעת.

2.תמיכה באימפרייליזים האמריקאי.

3.באכילת פלאפל מקומי אני מפרס את בוזגלו ולא את הרשתות המזון הענקיות.

4.אחלה חברה, יושבים שותים קפה ונהנים מהחום בחוץ.(לעומת הלפלפים בתוך הסניף עם המיזוג המקפיא).

5.הקריאות "תוסיף עוד חמוצים" ו-" שים שים עוד חריף" נעימים לאוזן מאשר תוסיף 1.5 תקבל עוד 5 מ"ג בשר.

או בסגנון "להגדיל" .....

חסרונות:

1.פלאפל מלא שמן, ציפס מלאים בשמן.

2.אין שומר בדוכני פלאפל ולכן יש סיכון בטחוני.

3.יש מתנות במקדולנדס.

4.אפשר להביא מכות לליצן של מקדונלדס.

פורסם

מזלי , אני לא אוכל מקדונלס. אני מסתפק בפלאפל המקומי.

יתרונות:

1.סיכון המחלה :הפרה המשוגעת.

2.תמיכה באימפרייליזים האמריקאי.

3.באכילת פלאפל מקומי אני מפרס את בוזגלו ולא את הרשתות המזון הענקיות.

4.אחלה חברה, יושבים שותים קפה ונהנים מהחום בחוץ.(לעומת הלפלפים בתוך הסניף עם המיזוג המקפיא).

5.הקריאות "תוסיף עוד חמוצים" ו-" שים שים עוד חריף" נעימים לאוזן מאשר תוסיף 1.5 תקבל עוד 5 מ"ג בשר.

או בסגנון "להגדיל" .....

חסרונות:

1.פלאפל מלא שמן, ציפס מלאים בשמן.

2.אין שומר בדוכני פלאפל ולכן יש סיכון בטחוני.

3.יש מתנות במקדולנדס.

4.אפשר להביא מכות לליצן של מקדונלדס.

אדם כלבבי :D

falafel & shawarma rulz!!

פורסם

אוייי כמה שאתה טועה Udicol...

האוכל הישראלי העממי הרבה פחות נקי ושמור מהאוכל שמוצע ללקוחות ברשתות מזון אמריקאיות.

ההגיינה הרבה יותר גבוהה במקדונלדס מבחנות פלאפל שכונתית.

זה לא אומר שאני מעדיף את המקדונלדס על הפלאפל והשווארמה, אבל אם אתה כן מחליט לאכול פלאפל/שווארמה... תאכל בחנות שאתה מכיר ועל מוכרים שאפשר לסמוך, אשר דואגים להחלפת השמנים, ושומרים על הסלטים שלא יתקלקלו כתוצאה מהחום הרב.

כבר קרה לי ולא פעם אחת שדחפתי חומוס וטחינה מקולקלים למנה שלי והחלפתי או שהזמנתי אחת חדשה ללא תשלום, בלי החומוס והטחינה.

לפני 20 שנה, אבא שלי חטף מחלה קשה בכבד שלמזלי יצא ממנה בנס לאחר שנתנו לו מנה עם פלאפל שטוגן בשמן שרוף ומקולקל.

הרבה חנויות פלאפל לא מקפידות על הכללים ומגישות ללקוחות זבל טהור.

במקדונלדס ושאר רשתות מזון אמריקאיות, הבשר קצת שמור יותר. ובנוגע לפרה המשוגעת, אתה יכול למצוא את התופעה בכל מסעדה שמספקת בשר... ולא רק רשתות מזון אמריקאיות.

אוואזי, אל גאוצ'ו וכן הלאה...

פורסם

רוקי תודה על התגובה, והינה תגובתי.

כמובן שבגילי אני מכיר את רוב חנויות הפלאפל בעירי, ואני לא מתפתה לאכול פלאפל "בתחנה המרכזית" הידועה בליכלוך.

יתרה מכך אנחנו, ישראלים שנולדו כאן, פיתחנו חיסון נגד השמן שנמצא כל הבוקר והצהריים בלי שנקבל איזה מחלה מסוכנת.

כמובן דוכנים שמכבדים את עצמם שומרים על נקיון וסדר, וכמות האנשים שמגיעים לשם רק הולכת ומתגברת.

פורסם

אני מחרים את מקדונלדס בגלל האימפריאליזם האמריקני, ניצול האוכלוסיה, ויערות הגשם בברזיל... פרטתי על זה פעם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים