פורסם 2006 בינואר 219 שנים שאלה שתמיד עניינה אותי..לאן לע$%#^& מחובר הכבל של הRPM במאוורר..???ואיך בדיוק הוא סופר את הRPM...זה לא שיש שם איזה מנגנון..(כאילו יש את הציר של המאוורר אבל..) זה "רק" כבל..(מישהו פעם פתח בדק מה הולך שם..)???
פורסם 2006 בינואר 219 שנים ת'אמת יצא לי לפתוח כמה מאוררים.. (15-20)... חחחחחחח.. נראה לי שזה כמו שBig-Dog אמר, לפי מגנטיות, כמו ספידומטר של אופניים...
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר אז בעצם אם אני מלחים לציר חוט ומחבר/מקמבן אותו..בחיבר 3פינים ללוח זה יעבוד...או שיש משהו שאני מפספס פה...
פורסם 2006 בינואר 219 שנים המאוורר הזה שלך , יש לו מולקס או חיבור 3 פינים?אם יש לו מולקס אז החוט של ה RPM יוצא בנפרד אצלך?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר לא אני מדבר בכללי..אין לי איזה מאוורר ספציפי...ולצורך העניין זה לא ממש משנה כי שתייהם אני מאמין מתחברים לאותו מקום..(החוטים של הRPM..)
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר החוט שנוגע בציר במאורר מחובר לפני זה לחיישן או מש'ו כזה... אתה בטוח שהחוט מחובר למשהו לפני הציר....(מפרוק/הרכבה או "משמועןת"..)
פורסם 2006 בינואר 619 שנים תסתכל על המאוורר שקיבלת עם המארז (במידה ושמרת אותו ולא החלפת) כי לרוב אתה יכול לקבל נתונים עליו ואז תדע מה בדיוק אתה צריך
פורסם 2006 בינואר 719 שנים כן הוא מחובר למעין ג'וק ממש קטןןןןןן... אני מסתכל על זה עכשיו ויש עליו מספר מש'ו כמו 548 או מש'ו כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.