פורסם 2006 בינואר 219 שנים כל דבר שזוהר באולטרה...סתם את כל החיבורים והכבלים נוזל לקרור מים זוהר ...סתם כל מיני חומרים שאפשר למרוח המממ וזהו...
פורסם 2006 בינואר 219 שנים CasebadgeCustom Thumbscrews\Rubber ThumbscrewsInternal Power Supply Fans (מאווררים עם פרופיל דק על-מנת להתקין בצד הפנימי של הספק)UV\Anodized\Laser Cut grillסלבינג ב-Packs ובבחירה ע"פ אורך וקוטר+ Heatshring ע"פ קוטר ואורךמחלצי ATX\MALE&FEMALE MOLEX\FLOPPYלדים!UV REACTIVE U&H CABLESwitchesוקצת בנימת האוברקלוקינגWater cooling - CPU\CHIPSET\GPU blocks Tubing\UV Water\Reservoirs\Radiator Shrouds\Pumpפלטיירכדאי לעיין:www.frozencpu.comwww.jab-tech.comwww.xoxide.com
פורסם 2006 בינואר 319 שנים ^^^^^^^^^^^תקשיב לו...איש חכםאו בקיצורתסתכל באתרים שהוא הביא ותביא כל מה שאתה רק יכול ממה שיש שםכי בארץ המבחר ממש קטן..\:
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר אני לא רוצה להיבא את כל מה שאני יכול. אני רוצה להביא רק את הדברים שאין בארץ או שהחיר שלהם בארץ מופרז מדי. (לא הכל מופרז) תודה על התגבות הבנתי בערך את הראש שלכם ...
פורסם 2006 בינואר 319 שנים גומי U ו- H!!!!!!!!!!מסכי LCD קטנים, כמו שבמכוניות..מפסקים מיוחדים מכל מיני סוגים!!ברגים מיוחדים וכל מיני שטויות כאלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.