עבור לתוכן

ATAPI Incompatable

Featured Replies

פורסם

זה ההודעה שאני מקבל כאשר אני מוציא את הארדיסק של מקסטור מהמחשב.

הוא משמש HD משני. HD ראשי זה WD. שעליו יש את הXP.

עכשיו ניסיתי לחבר את המשני. להיכנס SETUP ולעשות דיסאבל. ואז להוציאו מהמחשב. אבל זה לא עבד..

אגב שאני מחבר את המשני: אני מקבל הודעה של : PRI SLAVE HARD S.M.A.R.T. STATUS BAD BACKUP AND REPLACE

זה למה אני מוציא אותו..

אז חשבתי אולי ההודעה ATAPI Incompatable נובעת בגלל ה CD ROM/ DVD

אז ניתקתי את שניהם מהחשמל. אבל זה עדיין לא עזר.

ושאני מקבל את ההודעה הזאת: ATAPI Incompatable

אז אני צריך לעשות F4 בשביל להיכנס ל SETUP.

מה עושים ?

בשביל שההודעה הזאת תעלם.

HD השני הדפוק יוסר מהמחשב. והוינדס יעלה מHD הראשי. שהוא פסדר.

נ.ב. לא יודע אם זה קשור.

אבל הבטריה של הלוח אם גמורה.

כי השעון של המחשב תמיד ממשיך לעבוד בדיוק מאותה הדקה שכיבתי את המחשב אתמול בלילה.

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה שה SMART הזה באמת עובד. ה SMART היא תכונה של כל הדיסקים הקשיחים המודרניים, והיא מנטרת מספר מאפיינים של הדיסק (יש תוכנות שיכולות להראות לך אותם, אני משתמש ב HDD Health). כאשר אחד המאפיינים האלו חורג מתחום הערכים שלו, מה שמעיד על בעיה בדיסק, המחשב אמור לדווח לך על זה כדי שתוכל לגבות ולהחליף את הדיסק "שעומד למות".

אם אתה חושד שההודעה לא נכונה, תוריד תוכנת בדיקה מהאתר של היצרן ובדוק את הדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

אבל זו לא היתה השאלה.

הבעיה שלי היתה עם הג'מפר.

פשוט הסרתי אותו

וההודעה הזאת של

ATAPI Incompatable

נעלמה. והוינדוס עולה

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה שה SMART הזה באמת עובד. ה SMART היא תכונה של כל הדיסקים הקשיחים המודרניים, והיא מנטרת מספר מאפיינים של הדיסק (יש תוכנות שיכולות להראות לך אותם, אני משתמש ב HDD Health). כאשר אחד המאפיינים האלו חורג מתחום הערכים שלו, מה שמעיד על בעיה בדיסק, המחשב אמור לדווח לך על זה כדי שתוכל לגבות ולהחליף את הדיסק "שעומד למות".

אם אתה חושד שההודעה לא נכונה, תוריד תוכנת בדיקה מהאתר של היצרן ובדוק את הדיסק הקשיח.

SMART תמיד יעבוד אם תגיד לו, פשוט בכל ה BIOS שיש, ה SMART הוא על DISABLE ב DEFAULT....

לגבי הבעיה של פותח ה THREAD, אכן נשמע כמו שה RESET JUMPER היה לא במקום.

פורסם

SMART תמיד יעבוד אם תגיד לו, פשוט בכל ה BIOS שיש, ה SMART הוא על DISABLE ב DEFAULT....

אני לא יודע אם בכל ה BIOS ברירת המחדל היא Disabled (גם אצלי האפשרות הזו הייתה כבויה). בכל מקרה - אצלו האפשרות הזו כנראה הייתה מופעלת.

לגבי הבעיה של פותח ה THREAD, אכן נשמע כמו שה RESET JUMPER היה לא במקום.

אני לא מכיר את הבעיה הזו. אני יודע שבד"כ דיסקים שלא מג'ומפרים נכון לא מזוהים בכלל או לא מתפקדים (המחשב עוצר עם הודעת שגיאה, או פשוט מדלג עליהם).

פורסם

לא JUMPER של ההארד דיסק, ה JUMPER שיש על הלוח אם ונועד לאפס את הגדרות ה BIOS...

וכנראה זה מכובה ב BIOS בגלל בעיות תאימות עם דגמים מסוימום או משהו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים