פורסם 2006 בינואר 119 שנים מחבר בשורה התחתונה על כל לוח ATI יש איזה 10 לוחות NVדבר נוסף : נדמה לי שאין היום ל- ATI אף צ'יפסט שתומך ב- SATA II, זה נכון ?
פורסם 2006 בינואר 119 שנים בארץ אפשר להגיד שהרוב המוחץ של הצ'יפסטים זה nVidiaמעטים מאוד ATIבחו"ל התמונה שונה ויש פייט רציניכאשר nVidia מובילה בערך ב 15% בנתח שוקועד כמה שזכור גם לי אין להם תמיכה ב SATA II בשום צ'יפסט
פורסם 2006 בינואר 219 שנים New ATI's chipset named RS580 gonna be out in late januaryI think anandtech got some previews on it,looks promising
פורסם 2006 בינואר 219 שנים בכל הדיון הזה שכחתם שני דברים: 1. הגשרים הדרומיים העלובים של ATI. 2. ATI עושים ציפסטים גם עבור INTEL. ולא הלך להם רע במקרה של INTEL בשוק הLOW MID. (יש פה בעיות עם אנגלית-עברית...... ) בכל מקרה, כמו שזה ניראה , הבעיה הכי גדולה של ATI זה זמינות ושיווק, כמו גם בעבר במקרה של כרטיסי המסך שלהם. גם באתרים הגדולים אני רואה בעיקר סקירות על צ'יפסטים (ולוחות שמבוססים עליהם) של NVIDIA, INTEL, VIA. סקירות על ATI רואים אפילו פחות מ- SIS (למרות שגם הם נעלמו לאחרונה.... :) דרך אגב, איך הדרייברים של ATI לצ'יפסטים?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים אז זהו ש ATI לא משתמשים בגשרים הדרומיים של עצמם אלא בשל ULiלכן הם נכנסו לבעיה כש nVidia קנתה את ULi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.