פורסם 2006 בינואר 119 שנים מה הכוונה?כבר היום הצ'יפסטים שלהם לא נופלים בביצועים מול הצ'יפסטים של NVIDIAוהצ'יפסט שתומך בCROSS FIRE פשוט לא מצליח בגלל זמינות הכרטיסים
פורסם 2006 בינואר 119 שנים אל תשכח שיש רק שלוש חברות בשוק שבאמת הוציאו לוחות (שניתן לקנות עכשיו - כלומר רק בחו"ל עדיין) עם CFhttp://www.tomshardware.com/2005/12/26/asus_dfi_msi_give_mobos_the_crossfire_treatment/
פורסם 2006 בינואר 119 שנים הבעיה שלהם(ATI)כמו תמיד זה שיווק וזמינות המוצר!וגם במחיר הלוח האקספרט של DFI עולה בממוצע 210$! כאשר לוח אם הכי טוב של DFI אבל עם ציפ של NV עולה בממוצע 170$!
פורסם 2006 בינואר 119 שנים הבעיה שלהם זה זמינות בישראלה RS480/482 היה יכול לגרוף לעצמו את כל השוק של הלוחות עם השבבי גרפיקה עוד לפני ה 6100 ו 6150 של nVidiaאבל ATI התעוררו מאוחר מדי
פורסם 2006 בינואר 119 שנים הבעיה שלהם זה זמינות בישראלה RS480/482 היה יכול לגרוף לעצמו את כל השוק של הלוחות עם השבבי גרפיקה עוד לפני ה 6100 ו 6150 של nVidiaאבל ATI התעוררו מאוחר מדיגם בעולם הם בו נגיד לא הדבר הכי חם ברחוב!
פורסם 2006 בינואר 119 שנים מחבר מה הכוונה?כבר היום הצ'יפסטים שלהם לא נופלים בביצועים מול הצ'יפסטים של NVIDIAוהצ'יפסט שתומך בCROSS FIRE פשוט לא מצליח בגלל זמינות הכרטיסיםתקן אותי אם אני טועה אבל ל-ATI יש רק את ה- RX200 וגם אותו לא מצליחים לשווק באותה הצלחה כמו NVבעוד ש- NV הוציאו מבחר יותר רחב של צ'יפסטים מי יותר זול ומי יותר יקרים עבור גיימרים כבדיםנדמה לי גם שלוחות תומכי CF יקרים בהרבה מהמקבילים שלהם ב- SLI
פורסם 2006 בינואר 119 שנים איזה מבחר יש לNVIDIA?אתה קורא ל 4X/ULTRA/SLI מבחר?זה אותו צ'יפסט למעט פחות פיצ'רים
פורסם 2006 בינואר 119 שנים תקן אותי אם אני טועה אבל ל-ATI יש רק את ה- RX200 וגם אותו לא מצליחים לשווק באותה הצלחה כמו NVבעוד ש- NV הוציאו מבחר יותר רחב של צ'יפסטים מי יותר זול ומי יותר יקרים עבור גיימרים כבדיםנדמה לי גם שלוחות תומכי CF יקרים בהרבה מהמקבילים שלהם ב- SLIנכון מאוד!
פורסם 2006 בינואר 119 שנים גם בעולם הם בו נגיד לא הדבר הכי חם ברחוב!בעולם הם דווקא מאוד מצליחיםתקן אותי אם אני טועה אבל ל-ATI יש רק את ה- RX200 וגם אותו לא מצליחים לשווק באותה הצלחה כמו NVבעוד ש- NV הוציאו מבחר יותר רחב של צ'יפסטים מי יותר זול ומי יותר יקרים עבור גיימרים כבדיםנדמה לי גם שלוחות תומכי CF יקרים בהרבה מהמקבילים שלהם ב- SLIיש להם RS480/482 בתור צ'יפסט עם מאיץ גרפיקה משולב, יש להם את ה RX200 בתור צ'יפסט רגיל ו RX200 CrossFire Edition בתור מתחרה ל SLIולוחות CF דווקא לא יותר יקרים מלוחות SLI, זה רק הלוח של DFI (בגלל ה PCB החדש, המחיר שלו זהה ל DFI LanParty NF4 SLI-DR Exprert)
פורסם 2006 בינואר 119 שנים מחבר בעולם הם דווקא מאוד מצליחיםיש להם RS480/482 בתור צ'יפסט עם מאיץ גרפיקה משולב, יש להם את ה RX200 בתור צ'יפסט רגיל ו RX200 CrossFire Edition בתור מתחרה ל SLIולוחות CF דווקא לא יותר יקרים מלוחות SLI, זה רק הלוח של DFI (בגלל ה PCB החדש, המחיר שלו זהה ל DFI LanParty NF4 SLI-DR Exprert)בהמשך לדבריך :ה- DFI LANPARTY UT RDX200 CF-DR עולה כ- 1400 ש"ח לידו (במחיר) אפשר להעמיד את ה-DFI LanParty UT nF4 SLI-DR eXpert nVIDIA nForce4 SLI אני מניח ששניהם לוחות מעוליםאבל פה נגמר ההיצע של ATIבעוד ש- NV השכילו לספק לוחות גם בכל טווח המחירים שבין 400-1400 ש"ח
פורסם 2006 בינואר 119 שנים זה לא נכוןהרכבתי שבוע שעבר מחשב עם לוח RS482 של MSIהלוח עולה 500 ש"חוהוא פשוט מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.