פורסם 2006 בינואר 119 שנים שלום לכולם.קניתי היום סטיק של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של V-DATA. ברשותי היה סטיק נוסף של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של A-DATA.לאחר התקנתו, המחשב פשוט לא עבד. מסך המחשב הציג הודעה כי "המסך עובד, יש לבדוק את המחשב או את כבל המסך". המסך נבדק ונמצא תקין.ניסיתי לחזק את הסטיק, לחבר לסלוט אחר, אך דבר לא עזר. יש לציין, כי הסטיק תקין, ככל הנראה, מפני שלחבר שלי הייתה אותה הבעייה, אך היא נפתרה לאחר מספר "חיזוקים" לסטיק.תודה רבה על כל ההקשבה וההתייחסות, קובי.
פורסם 2006 בינואר 119 שנים המחשב משמיע צפצופים...??ניסת לחבר רק תסטיק "החדש"..ולבדוק עם עובד...ניסת לחזק את הכרטיס מסך...
פורסם 2006 בינואר 119 שנים מחבר המחשב משמיע צפצופים...??ניסת לחבר רק תסטיק "החדש"..ולבדוק עם עובד...ניסת לחזק את הכרטיס מסך...המחשב לא משמיע צפצופים, הוא נפתח כרגיל והמסך מראה "No signal".ניסיתי לחזק את הכרטיס מסך: הוצאתי אותו וחיברתי שוב. לא עזר.
פורסם 2006 בינואר 119 שנים תנסה להוציא את הסטיק "החדש"..(לשלול שהבעיה ממנו...)..תבדוק תחיבור של הכרטיס מסך..(תפרק אותו..ותחזיר..)...תבדוק תכבל של המסך אולי הוא התנתק איפשהו..(תחזק אותו..)..ותנסה לאפס תביוס...(לא משהו שקשור אבל שנדע+- שלא שיחקת בכלום שם..)
פורסם 2006 בינואר 219 שנים כמו שרשמו לךהבעיה היא בכרטיס מסך ולא בזיכרוןתפרק את הכרטיס מסך תנקב ממנו אבק ותרכיב חזרה
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר כמו שרשמו לךהבעיה היא בכרטיס מסך ולא בזיכרוןתפרק את הכרטיס מסך תנקב ממנו אבק ותרכיב חזרהכמו שרשמתי, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי - לא עזר.בנוסף, הוצאת הסטיק החדש (והשארת הישן בלבד) לא פתרה דבר.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים תבדוק את הכרטיס מסך על לוח אחרתבדוק כרטיס מסך אחר עם הלוח הזהרק עכשיו שמתי לב שרשמת שאין צפצופיםהרמקול הפנימי מחובר?אם הוא מחובר יתכן שהלך הלוח או המעבד
פורסם 2006 בינואר 219 שנים אולי 2 הסטיקים מתנגשים ? כי זה A DATE והשני V DATA?העניין שלפי דעתי. אם הוא מחבר את שניהם ביחד. וישלו בעיה עם המסך. זה לא קשור לכ. מסך כי המחשב לא מצליח להתחיל.זה אומר לבדוק שכל החלקים עובדים.אני מאמין שאם תשאיר את הישן באותו הסלוט. אז זה יעבוד טוב
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר אולי 2 הסטיקים מתנגשים ? כי זה A DATE והשני V DATA?העניין שלפי דעתי. אם הוא מחבר את שניהם ביחד. וישלו בעיה עם המסך. זה לא קשור לכ. מסך כי המחשב לא מצליח להתחיל.זה אומר לבדוק שכל החלקים עובדים.אני מאמין שאם תשאיר את הישן באותו הסלוט. אז זה יעבוד טובהוצאתי את הסטיק החדש, והשארתי רק את הישן - לא עזר.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים אם היית מעיין קצת אז היית קורא שהוא ניסה כבר את כול הקומבינציות עם הזיכרונות..(להוריד/להזיז סלוטים..וכו..)..הבעיה היא מהכרטיס מסך או משהו בכיוון שלו לפחות.....(תזיכרון הוא כבר שלל שזה לא זה..)
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר סליחה על ההטרדה, מסתבר שכדי להתקין את הזכרון כראוי צריך ללחוץ חזק ממה שחשבתי.תודה רבה על כל העזרה שלכם!נ.ב: השיפור, ביחס להשקעה (230 ש"ח עבור סטיק שכזה), מדהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.