עבור לתוכן

אני עושה מוד חדש, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

אז ככה, קניתי ספק של OCZ עם חוטים עגולים כסופים ו8 אולטרות קטנות, יש לכם אולי רעיון מה לעשות עם האולטרה?

אני חשבתי לשים אותה ולצבוע חלקים במחשב כדי שהם יזהרו...

איפו קונים טוש רגיש לאולטרה?

פורסם

מה?!

מה זה לעזאזל "6 אולטרות קטנות" ?!?!

WTF?!

פורסם

הוא אמר 8...אבל שיהיה..ובאמת תזביר קצת יותר למה אתה מתכוון..(קישור/תמונה..יעזרו..)..

ולא חסר באופיס דיפו או בכול חנות כלי כתיבה תושים..או..מארקרים זוהרים...שרגישים לUV..

פורסם

עם 8 קטודות UV אתה יכול לגרום לכול עזריאלי לזהור אם תצבע אותו בצבע רגיש לUV...

תן תמונה של המחשב שלך ותסביר מה אתה רוצה לעשות. זה שיש לך 8 קטודות ואין לך מה עשות איתן זה לא אומר שאתה חייב לקתוע אותן במחשב. לי יש ים של לדים... במשב יושבים רק 4 :nixweiss:

פורסם

אתה הולך לצבוע מחשב עם טוש?

אתה תצבע את המכונית שלך עם טוש גם?

אלי צבעי פנדה?

ניסיתי לחפש בשבילך את הפרק בו יושי צבע את המחשב שלו בצבעים זוהרים כאלה, אבל לא מצאתי :-[

אני זוכר שהוא צבע את החלקים בלוח אם שלו בצבע מיוחד כזה, וביחד עם מכחול כל המחשב שלו זהר.

פורסם

:kopfpatsch: מה זה משנה איך הצבע מגיע? מכונית לא צובעים עם טוש כי היא פי 10 יותר גדולה מהמחשב.

חוץ מזה, חלקים פנימיים של המחשב הרבה יותר נוח לצבוע עם טוש.

ומדובר פה על סוג צבע ספציפי. לא צבעי פנדה...

פורסם

במקום להתכווח פה תנסו לתת לבן אדם תשובה.

את הצבעים "שרגישים" ל UV אתה יכול לקנות בחניות גדולות לציוד משרדי כמו "ארטא" או "אקוורל"

זה מגיעה או בשפורפרת שדומה לטוש ( כמו של טיפקס) או בבקבוקון גומי כזה שיש לו קצה שפיצי - כמו של דבק פלסטי רק יותר קטן.

אתה צריך לשים נקודה קטנה על החלק שאותו אתה רוצה לצבוע ובעזרת מכחול אתה מורח אותו ודואג שלא נשאר עודפי צבע על אותו רכיב.

תזהר לא לשים את הצבע על איזורים חשופים\ הלחמות.

* רק על צ'יפים ( כל השחורים) או על ראשי קבלים

פורסם
  • מחבר

אם אני שם את הצבע על הבטריות של הלוח (קבלים) זה לא מבטל את האחריות? אפשר נגיד אחרי יום להוריד את הצבע הזה?

פורסם

לא..

יש צבעים על בסיס פלסטי ולא על בסיס מים..

לכן לא נשקפת סכנה לרכיבים האלקטרונים במחשב שלך..

זה כמו לשים עליהם שקית ניילון.

פורסם
  • מחבר

^^^

איפה אני קונה כאלו? (על בסיס פלסטי)

פורסם

גם ב "ארטא"\"אקוורל"

פורסם
  • מחבר

חיפשתי באופיס-דיפו, דורון ספרים, חנות כלי כתיבה ובעוד איזה חור שלא יודע איך לתאר אותו ולא מצאתי שום טוש שזוהר באולטרה

(חוץ ממרקר צהוב)

אז איפה לעזלזל קונים בת"א כאלו טושים!@?!? :s05:

פורסם
  • מחבר
link=topic=159864.msg1353186#msg1353186 date=1136242976]

חיפשתי באופיס-דיפו, דורון ספרים, חנות כלי כתיבה ובעוד איזה חור שלא יודע איך לתאר אותו ולא מצאתי שום טוש שזוהר באולטרה

(חוץ ממרקר צהוב)

פורסם
link=topic=159864.msg1353186#msg1353186 date=1136242976]

(חוץ ממרקר צהוב)

רשמתי לך באקוורל\ארטא

אתה לא יודע לקרוא??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים