עבור לתוכן

בעיה בנסיון לפרמט מחשב ולהתקין מחדש על חומרה חדשה - מסך כחול

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי פה משהו מוזר ואקווה שתוכלי לעזור

קצת הקדמה - היה לי מחשב ומסיבות כלשהם החלטתי לשדרג --> לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך ומעבד. היה מותקן לי XP על דיסק SATA

והמידע עליו חשוב לי.

קניתי חלקים חדשים, כולל דיסק חדש 120GB SATA2 WD חיברתי הכל ללוח האם. ב BIOS זוהה לי כונן DVD וצורב DVD ו2 הדיסקים.

boot sequence שיקרא מהDVD הדלקתי המחשב והתחיל לעשות SETUP אבל אחרי שהעתיק קבצים נאמר שווינדוס לא יכול להמשיך, ההודעה:

STOP: 0x0000007B (0xF7c8263c, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000)

חשבתי שאולי הדיסק החדש דפוק, ניתקתי אותו מהלוח אם ורציתי לראות מה יהיה על הדיסק השני, ואכל עלה לי הווינדוס (כמובן שזיהה חומרה חדשה) אבל מה שמוזר לא ראיתי כלל את ה DVD גם כונן גם צורב (רציתי שייקרא דיסק מהכונן לעידכון) אמרתי אולי אפרמט וזהו ואתקין על מחיצה C , גיביתי מה שרציתי למחיצה אחרת, הפעלתי את המחשב , הגיע ל SETUP ןשוב בסוף נפל על אותה הודעה:

STOP: 0x0000007B (0xF7c8263c, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000)

חשבתי שאולי הזכרונות לא טובים אבל זוהה לי 1GB.

חיפשתי על הודעות שגיאה ומצאתי חומר שאומרים שמשהו בסקטורים לא תקין וצריך לפרמט. לא הבנתי יותר מידי... ???

השאלה מה עושים? למה בדיסק הישן מצליח לעלות לי ווינדוס ללא זיהוי כונן? למה לא מצליח לעלות מסך ההתקנה באיתחול המחשב? ואם אחזיר רק את הדיסק הישן שהוא לא מפורמט וללא מחיצות כן אצליח להתקין (אולי הבעיה בגלל הדיסק הישן מול החומרה החדשה) ? איך אצליח למחוק ולפרמט אם לא מצליח להגיע למסך של ההתקנה והפירמוט ?

אודה לכולכם על כל מה שתוכלו לעזור לי !!!!!!

זו החומרה החדשה:

יש לי לוח אם asus p2wd2 premuim

מעבד p4 3.2 GHZ cache 2mb 64 bit

HD 120GB maxtor SATA הישן

HD 120 GB Western digital SATA2 החדש

צורב וכונן DVD

זיכרון 2x512 mb twinmos

פורסם

קודם כל משתתף בצערך על קנית תנור חימום ביתי

אם אתה מצליח להעלות את הווינדוס מההארדיסק הישן רק לא מצליח להכנס לכוננים אז אתה צריך להתקין את הדרייברים של הלוח אם

בקשר להתקנה חדשה אז תבצע קודם בדיקה עם MEMTEST86

ותדאג להשתמש בדיסקט דרייברים של הSATA (אם צריך)

פורסם
  • מחבר

אבצע בדיקה, אולי אמצה שם משהו

לגבי התקנת דרייברים - לא מצליח לגשת לדיסק של הדרייברים של לוח האם כי לא מזוהים הכוננים

פורסם

אינטרנט יש?

USB דיסק יש?

תמצא איזה דרך להעביר את זה למחשב החדש

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה :)

בסוף מסתבר שמה שהייתי צריך לעשות זה ליצור דיסקט דרייבר מהCD של לוח האם

ולהעלות אותו בהתקנה ע"י לחיצה F6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים