עבור לתוכן

חיישן טמפ' בלוח אם

Featured Replies

פורסם

יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...

פורסם

יש ויש תוכנות אני לא בטוח שהם מדויקות אבל תוכנות שאומרות מה הטמפרטורה בלוח אם

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם הרבה תוכנות, או שהם לא מראות, או שחלקם מראה פשוט רשימה של טמפ' בלי להגיד מה של מה...

פורסם

ניתן לראות דרך כל מיני קומבינות.. אבל אין צורך.. אני יהיה החיישן שלך.. ;D הטמפרטורה שלך היא 70 מעלות.

(קבוע ובדוק.)

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:)

צודק... ליתר דיוק 69 מעלות...

איך ידעת? זה לא גבוה מדי?

פורסם

לא גבוה. זה הטמפרטורה של הצי'פסט של גי'גבייט...

ואיך אני יודע.... מאז שאני זוכר את עצמי אני וגי'גבייט ביחד..... היה לי את כל הלוחות שלהם וכולם אותו דבר (טמפרטורות) מה גם שבדקתי לעומק את הנושא עם מיליון תוכנות וכתבות, מבחנים ומה שאתה לא רוצה כי גם לי היה תקופה שראיתי בספיד פאן את הלהבה ליד המעלות ונכנסתי לפניקה.. או גרוע מזה כשראיתי באוורסט הישן... (לא זוכר את המספר) את המעבד על 70 (וזה כמובן היה הלוח) גם חשבתי שאני מת...

בקיצור אין מה לדאוג.... זה הטמפרטורה.. מה שכן אם אתה מתכנן OC תבין שלא תגיע רחוק עם לוח כזה... אלא אם כן קרור גז או שתהפוך את המחשב על המזגן כמו שאני עשיתי.. (לא מומלץ :nono:) .....

פורסם
  • מחבר
:) תודה, נרגעתי... :kopfpatsch:
פורסם

ה70 מעלות בלוחות ג'יגה-בייט זה לא טמפ' הצ'יפסט.

כפי שרשום בSandra וSpeedFan, ה~70 מעלות הם AUX, טמפ' של מקור מתח בלוח (מוספטים).

פורסם

1. תבדקו עם התוכנה שהגיעה עם הלוח - היא אמורה להיות הכי מדוייקת.

2. לכל מי שיש בעיות עם Everest, ובעיקר shtrodel - יש להם פורום, ושם ניתן לפרסם באגים שמצאתם. בד"כ הם מוציאים תיקונים דיי מהר.

פורסם

1. תבדקו עם התוכנה שהגיעה עם הלוח - היא אמורה להיות הכי מדוייקת.2. לכל מי שיש בעיות עם Everest, ובעיקר shtrodel - יש להם פורום, ושם ניתן לפרסם באגים שמצאתם. בד"כ הם מוציאים תיקונים דיי מהר.

לינק לתוכנה? או לאתר שבו אפשר להשיג אותה ?

תודה ;)

פורסם

תריץ חיפוש בגוגל lavalys

פורסם

לכל מי שיש בעיות עם Everest, ובעיקר shtrodel - יש להם פורום, ושם ניתן לפרסם באגים שמצאתם. בד"כ הם מוציאים תיקונים דיי מהר.

לפני כשעה בדקתי באתר שלהם ומסתבר שהם לא ממשיכים לפתח את גירסת החינם (ה Home Edition) של ה Everest, ושאר הגירסאות הניתנות להורדה באתר הן גיסאות ניסיון. אני בטוח שהם ימשיכו לתקן באגים אם תדווח, אבל שים לב שאין כבר גירסת חינם וחבל.

בקשר לתוכנה של Gigabyte - היית אמור לקבל אותה על הדיסק של הלוח. בכל מקרה היא נקראת EastTune, תחפש אותה באתר שלהם. אני יודע שהיא שם (הורדתי אותה משם פעם), אבל כרגע לא הצלחתי למצוא אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים