פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים כרגע יש לי ת'כרטיס מסך הנ"ל ואני מעוניין לחבר לו מאורר בגודל של 80MM אני רוצה קודם להוריד ת'מאורר המעפן הקטן שיושב בהיטסינק ואז לשים ת'מאורר ה-80 על ההיטסינק כדי שייעשה ת'עבודה טוב יותר הנה תמונה: עכשיו כפי שאתם רואים החיבור הוא 2 פינים אבל יש לי מאורר שהוא רק 3 פינים השאלה שלי איך אני אחבר אותו בצורה טובה כדי שיעבוד? תודה מראש.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מהמאורר 80 מ"מ שלך יוצאים 3 חוטים. חוט אדום 12V- חוט שחור- אדמה/מינוס חוט צהוב- חיישן מהירות. מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לחבר את חיבור 3 הפינים שלך על חיבור שני הפינים שיוצא מהכרטיס מסך. לא משנה אם לצהוב לא מתחבר פין.. הדרך השנייה. תשאיר את החיבור שמחובר לכרטיס מסך שלך, תחתוך את החוטים שיוצאים ממנו בערך 3 ס"מ אחרי החיבור.. תגלף. כנ"ל תעשה למאורר 80 מ"מ ותחבר בינהם:
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר וואלה פרו מודר עזרתי לי מאוד חשבתי לנסות את הדרך הראשונה אבל פחדתי שזה לא יעבוד תודה
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אני לא הייתי מתעסק עם זה. לך תדע לאיזה הספק מתוכננת היציאה שעל הכרטיס. עדיף לחבר למולקס וזהו.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר אני לא הייתי מתעסק עם זה. לך תדע לאיזה הספק מתוכננת היציאה שעל הכרטיס. עדיף לחבר למולקס וזהו.אתה יכול בבקשה לפרט יותר..תודה
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אני אומר: אל תחבר את המאוור לכרטיס מסך. לך תשיג חיבור מולקס זכר (אפשר לפרק ממפצלים, כונני CD, הארד דיסקים וכו'), תלחים את החוט האדום של המאוור לצהוב במולקס, ושחור לשחור.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר אה אוקיי פשוט דימיינתי ת'תהליך טיפה שונה אוקיי הבנתי אותך גם רעיון טוב .... ת'אמת מה שפרו מודר אמר יכול גם לעבוד ומקסימום אם לא יעבוד אני לא חושב שיקרה משהו כי מקסימום ההיט סינק יתפקד במקרה זה כקירור פסיבי גרוע במקרה אחר כבר אני אנסה ת'רעיון שלך 8)
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים יש לי מאורר שהוא רק 3 פינים אם המאוורר 80mm שלך הוא עם חיבור 3 פינים אז למה לא פשוט לחבר אותו ללוח אם????כאילו דהה...ככה גם תוכל לקרוא את הRPM שלו....
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אני לא הייתי מתעסק עם זה. לך תדע לאיזה הספק מתוכננת היציאה שעל הכרטיס. עדיף לחבר למולקס וזהו.אפשר לבדוק את העניין עם מולטימטר
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מה הבעיה? תקנה מתאם 3 פינים למולקס ותחבר את זה למולקס! כל כך פשוט....או שתקנה איזה מאורר של tt ואתה אמור לקבל איתו מתאם.
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר אם היית קורא הכל היית רואה שהחיבור שלי על הכרטיס מסך הוא לא 3 פינים והשיטה שלך תעבוד רק אחרי שאני "ימיר" ת'חיבור הזה לחיבור עם 3 פינים!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.