פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים יש לי קינגסטון ואיך אני יודע איזה CL הזיכרון שלי ?!Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 זה התיזמונים לפי אוורסט ! איך אני יכול לשנות אותם ולמה הכי כדיי ?!!?!Memory Timings @ 266 MHz 5.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS)@ 266 MHz 4.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS)@ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים זה לא התיזמונים זה הSPD...(מידע של היצרן באיזה מהירות/תיזמונים הוא בדק תזיכרונות..)..אם לא שיחקת עם זה בביוס..(זאת אומרת שזה על AUTO) אז רוב הסיכוים שזה התיזמונים הראשונים...ואם אתה רוצה לדעת את התיזמונים שיש לך ..(לא הSPD.) תכנס לאפשרויות הציפסט בEVEREST ותבדוק..(או תוריד CPU-Z..)
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר תמונה של הזיכרון מ CPU Zזה אומר שיש לי Field ValueCAS Latency (CL) 4TCL4 !? גם באוורסט רשום לי ככההההה פאק זה חראאאא [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר הנה תמונות מהביוס שלי אם אתה יכול לעזור לי נראה לי שגעתי למקום הנכון התמונה הראשון זה התיזמונים של הכל נראה לי התמונה השנייה זה ה FSB והמתח למעבד ל PCI .. [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר איפה שרשוםבCAS LATENCYהכל שם על אוטואני שינתי את זה למספרים .....על כמה לשים שם? זה על אוטו זה לא כמו בתמונה איך אמור להיראות היחס של הזיכרון ..למה שהתכוונה? מה כתוב?
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים זה מאוד שונה מלוח ללוח ולפעמים מביוס לביוסתחפש משהו שנראה כמו יחס (כלומר 1:2 2:2 וכו')
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים איפה שרשוםבCAS LATENCYהכל שם על אוטואני שינתי את זה למספרים .....על כמה לשים שם? זה על אוטו זה לא כמו בתמונה איך אמור להיראות היחס של הזיכרון ..למה שהתכוונה? מה כתוב?אם אתה רוצה לשנות תיזמונים(לפי הכותרת)אז זה שם אם יחס אז כמו שאמרו לך חפש בחוברת של הלוח אם אין לך תוריד האתר הייצרן
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר חיפשתי בחוברת ולא מצאתי !! נכנסתי לאתר של גיגה בייט ראיתי לפי טיפים וטריקים שלהם שצריך לעשות ככה להיכנס לכאן ולשים את זה על ספורט ואז אחרי זה יופיע לי ה CPU CLOCK RATIO כמו בתמונה ... שם הוא על 15 X מה זה בעצם הדבר הזה !? הוא עוזר לי אם אני משנה לספורט..? זה הקישור לאתר ולמדריך עצמו http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/Tech_20041125_PX_CIA2.htm נכנסתי גם לזה http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/Tech_20041125_PX_MIB2.htm ועשיתי גם לפי מה שרשום שם לבחור תזיכרון...... ועדיין אני לא מבין איפה אני אמור למצוא תתיזמונים האלה חחחחח וזה מעצבן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.