עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיות יציבות, מחשב AMD בן שנה בערך.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיות יציבות עם המחשב שלי.

מפרט אפשר לראות בצד.

בערך בפורים שעבר קניתי את המחשב (אחרי שקניתי סלרון, ובאתי לזון ואמרו לי שזה לא מתאים לי).

בקיצור, על רגל אחת, הוא התחיל ליהיות איטי, ודרך כמה קשרים, חברים וכל מיני אנשים שמבינים הבנתי שהמחשב הזה לא אמור לעבוד ככה (ובצדק..). הוא כל הזמן עושה לי פגרות בין דבר לדבר, מתנהג כאילו דחפתי לו רק 128MB זיכרון, וכו'.

עכשיו, עשיתי פרמוט כמה פעמים.

החלפתי לוח אם, החלפתי ספק (ל 450W, ג'נרי.. בקרוב אחד נורמאלי), כרטיס מסך (שעשה בלי שום קשר בעיות בהתחלה), וכו'.

אני עושה סריקות, הבאתי בזון לוג, זו לא בעיה "פנימית". גם את הזיכרון בדקתי והוא בסדר.

בסופר-פאי, המחשב מוציא 49. (על תזמון של T1).

סנדרה 2005 מראה גראפים נמוכים וזהים למחשב מהטכנולוגיה הנמוכה (לוח VIA ומעבד AMD Athlon XP).

הכרטיס דווקא לוקח אותה בגדול, ומוציא 6000 ב 3DMark 2003 (מימנו אני מרוצה חבל על הזמן, לא בדיוק מהגראפיקה, פרטים בהמשך)

עכשיו, יש בעיות בתצוגה (הכי מוזר - זה היה גם בכרטיס הקודם שהחלפתי..).

בעיה ראשונה, אני רואה את התמונה במשחקים (ובמחשב עצמו) כאילו המחשב פועל על איזה 16 ביט.

הנה הדגמה (שעשיתי פעם באיזה ת'רד):

http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=119977.0;attach=50802;image

רואה? ואני באמת לא יודע למה. עדכנתי דרייבר, יש לי דירקט' הכי חדש, בהגדרות המסך זה מסומן על 32 ביט שימוש.

בעיה שניה, אני לא יודע איך להמחיש את זה,

אבל הצבעים פחות חיים מכרטיסים אחרים (זו כבר בעיה פשוטה, שאפשר לחיות איתה, אבל בכל זאת.. אם כבר "לשפוך" את הבעיות, אז אני אתן גם את זו). במחשב השני שלי, מחשב סלרון טיפוסי עם ג'יפורס 4, הצבעים יותר חיים מאשר אצלי.

חשבתי בהתחלה, אולי זה המסך. שמתי את המחשב השני שלי במסך הזה, אני רואה הכל יותר חי, במשחקים.. בהכל.

אני מחזיר את המחשב הרגיל שלי, ה AMD, הצבעים שוב פחות חיים. אבל עזבו, זה פרט שולי.

אני חושב שזה הכל בעצם.

ודרך אגב, את המחשב הזמנתי מהיבואן מור-לוי, דרך דילר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.