פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים שלום קניתי מחשב שהיה מותקן עליו SP2 , אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את SP1 אבל יש בעיה קטנהאני מכניס את דיסק ההפעלה (מקורי) הוא מעלה את כל הדריברים הנחוצים ואז שהוא מסיים מופיע לי מסך שהוא לא מזהה שיש כוננים קשיחים במחשבואז מוציא אותי מההתקנה הכוננים שיש ברשותי הם בטכנולוגית SATA נכנסתי לביוס (לוח של אינטל D955-XBK ) ואני רואה שהוא כן מזהה את כל הכוננים גם את האופטיםיש לי שני דיסקטים אחד RAID DRIVER sata controller והשני RAID DRIVER matrix storage technology נאמר לי כאשר מע' ההפעלה מעלה את הדריברים יש ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט הדיסקט sata controller לא מבצע כלום ודיסקט matrix storage technology כן מבצע אבל הוא נותן לי לבחור ידנית מה להתקין ואני לא יודע בדיוק מה להתקיןדבר אחרון קראתי בחוברת של לוח האם איך להגדיר את ה matrix storage technology אני לא יודע אם זה שייך אבל רשום שם ללכת לביוס ומשם למתקדם ומשם הגדרת דרייבר ואז הגדרת SATA AS ולבחור באופציית RAID ושם הוא גם אומר לי מה לבחוראני פשוט לא מבין בזה אז אני לא רוצה לגעת סתם כי אני לא מבין גדול בענייןאצלי זה מסומן <ACHI> או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק וחוץ מזה מה זה הRAID בכללודבר נוסף בהגדרות של הביוס רשום זיהוי אוטומטי אז למה אני צריך את כל זה בכללמקווה שתעזרו ליתודה וחג שמח איו צורך כבר הצלחתי להתקין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.