עבור לתוכן

אתרי טורנט- הרבה שאלות.

Featured Replies

פורסם

שלום, בזמן האחרון אני מתעניין באתרי טורנט להורדות וכל זה.

אז, איך בכלל זה עובד?

מה אני משתף?

איזה אתרים טובים?

תודה מראש.

פורסם

טוב אז ככה:

בגדול טורנט עובד על שיתוף קבצים (כמובן). אבל בשביל להגיע למהירות הורדה גבוהה אתה צריך למצוא את דרכך לאחד מהאתרים הפרטיים ולשמור של על ratio (יחס העלה/הורדה מכובד), מה שאומר שאתה לא יכול פשוט להוריד את הקבצים שאתה רוצה, ואז לסגור את התוכנה. או להשאיר אותה פתוחה ולהגביל אותה ל 1KB upload בשביל שהיא לא תחסום לך את הרוחב פס.

קיימים אתרי חיפוש חופשיים לטורנטים (קבצים קטנים שמהווים בעצם את הלינק ל tracker שמפנה אותך למחשבים עם הקבצים) אבל אתה לא תגיע שם למהירות גבוהה מדיי: לדוגמא piratebay, torrentreactor

אתרים פרטיים טובים (שבשבילם אתה צריך לקבל הזמנה או לחכות ליום טוב שהם יהיו פתוחים ל 5 דקות ולתפוס את הרגע ולהרשם): torrentit

torrent-damage, torrentleech וכו'.

מה שאתה צריך זה שיהיה לך אינטרנט "מהיר": לפי דעתי המינימום זה 150Kbit upload

ולהוריד client טוב (התוכנה) לביטטורנט. כרגע אני ממליץ על utorrent.

אם אתה צריך הזמנות קיים דיון : "הזמנות לאתרי טורנט", תיכנס לשם.

הורדה מהירה :)

פורסם
  • מחבר

אבל בשביל האתרים האלה אני חייב כל הזמן שיהיה תפוס לי הרוחב פס לא?

פורסם

לא.

בקיצור זה עובד ככה:מה שאתה מוריד אתה צריך לעלות,נגיד הורדת מישחק שהוא 3 גיגה אתה צריך לעלות אותו חזרה,ז"א 3 גיגה[לא משנה כמה זמן העיקר שתעלה חזרה].

נגיד וסיימת להוריד את המישחק ואין לך יותר הורדות,אז אתה מדליקי את הביטורנט שלך בלילה ושם אותו להעלאה,ככה כול לילה עד שאתה מעלה את מה שהורדת,ז"א שהייחס צריך להיות 1:1 [לא חייב, אבל מומלץ שזה לא ירד מתחת ל 0.800,כי אז אתה מגובל בהורדות.]

אלה ההאתרים הכי טובים בנתיים:

TorrentLeach-אתה יכול להרשם לשם דרך הזמנה.

TorrentBytes-שם אפשר להירשם כשמיתפנה מקום,מאוד נדיר שמישהו בכלל מצליח להיכנס לשם.

PussyTorents-אפשר דרך הזמנות,וזה אתר של סקס.

הזמנה ל TL אני יכול להביא לך,וגם ל PT,עם אתה רוצה להישתתף איתי בחשבון ב TB צור קשר בפרטי!

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא.

בקיצור זה עובד ככה:מה שאתה מוריד אתה צריך לעלות,נגיד הורדת מישחק שהוא 3 גיגה אתה צריך לעלות אותו חזרה,ז"א 3 גיגה[לא משנה כמה זמן העיקר שתעלה חזרה].

נגיד וסיימת להוריד את המישחק ואין לך יותר הורדות,אז אתה מדליקי את הביטורנט שלך בלילה ושם אותו להעלאה,ככה כול לילה עד שאתה מעלה את מה שהורדת,ז"א שהייחס צריך להיות 1:1 [לא חייב, אבל מומלץ שזה לא ירד מתחת ל 0.800,כי אז אתה מגובל בהורדות.]

אלה ההאתרים הכי טובים בנתיים:

TorrentLeach-אתה יכול להרשם לשם דרך הזמנה.

TorrentBytes-שם אפשר להירשם כשמיתפנה מקום,מאוד נדיר שמישהו בכלל מצליח להיכנס לשם.

PussyTorents-אפשר דרך הזמנות,וזה אתר של סקס.

הזמנה ל TL אני יכול להביא לך,וגם ל PT,עם אתה רוצה להישתתף איתי בחשבון ב TB צור קשר בפרטי!

אחי אבל איך אני מעלה תסביר לי למה הביאו לי באן ב-torrentleech :(

פורסם

אולי אתה לא מעלה מספיק

בהרגע שיש לך רטיו של מתחת ל-0.4

אז יש לך שלושה ימים לעלות את הרטיו עם לא אתה חוטף באן

כנראה לא העלתה מספיק

פורסם

עם אתה רוצה להישתתף איתי בחשבון ב TB צור קשר בפרטי!

אתה תקבל באן אם תשתף חשבון עם מישהו אחר.

פורסם

לא נכון :\ אני ביחד עם עוד כמה ::) ועוד אחד מחו"ל ::)

פורסם

לא נכון :\ אני ביחד עם עוד כמה ::) ועוד אחד מחו"ל ::)

אבל אתה מסתכן בבאן כאשר אחד מפר את אחד הכללים של האתר (וזה כולל זיוף ratio)

פורסם

זה לא זיוף,מה מפריע לאתר אם מורידים מכמה ipים באותו המשתמש?...מותר כמה משתמשים על אותו המשתמש אבל אסור משתמש אחד עם שני משתמשים.

פורסם

^^^

הוא צודק, הבעיה זה אם אתה סומך על האנשים האלה...

ולהזכירכם, אני לא בטוח שדיונים כאלה חוקיים כרגע, אז תיזהרו מאוד במה שאתם אומרים...

וזה עדיין לא מבטיח שחלב בע"מ לא יבוא וינעל (ובצדק) את הדיון

פורסם

^^^

הוא צודק, הבעיה זה אם אתה סומך על האנשים האלה...

ולהזכירכם, אני לא בטוח שדיונים כאלה חוקיים כרגע, אז תיזהרו מאוד במה שאתם אומרים...

וזה עדיין לא מבטיח שחלב בע"מ לא יבוא וינעל (ובצדק) את הדיון

די להתחסד. לא כל פעם שמדברים על טכנולוגיה ואיך משתמשים בה, זה אומר שזה לא חוקי...

BITTORRENT לא חוקי ? אתרים פרטיים לא חוקיים ? EMULE לא חוקי ? האינטרנט לא חוקי ?

פורסם

די להתחסד. לא כל פעם שמדברים על טכנולוגיה ואיך משתמשים בה, זה אומר שזה לא חוקי...

BITTORRENT לא חוקי ? אתרים פרטיים לא חוקיים ? EMULE לא חוקי ? האינטרנט לא חוקי ?

:xyxthumbs:

אם אתה מסתכל על כל ענין ההורדות כלא חוקי אז כל הגלישה ברשת היא לא חוקית כי תרצה או לא גם בגלישה רגילה את מוריד

חומר שהוא כיביכול מוגן בזכויות יוצרים(פלאש, תמונות וכו')

אז די כבר

אפשר לדבר על הורדות אבל לא על הורדות לא חוקיות

באתרים הנ"ל יש גם וגם אז אנחנו מתייחסים רק לחלק החוקי ::)

פורסם

אני לא הייתי ציני ד"א, להוריד קבצים של יותר מ 100 מגה, כמו ISO של דיסקים של לינוקס, או דמו/פאץ שרק יצאו והשרתים הרשמיים נפלו, אני מוריד רק דרך BITTORRENT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים