עבור לתוכן

כמות גדולה של זיכרון בהדלקה

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם!

אז ככה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש אבל למחשב שאני כרגע משתמש בו יש בעיה קטנה. בכל פעם שאני מפעיל אותו וה-W-XP עולה, גם כמות הזכרון עולה ל-240Mb בערך ואני לא מפעיל אף תוכנה בהפעלה! לעומת זאת אני רואה אצל חברים שלי שבכל הפעלה מופיעים הרבה אייקונים בסרגל הכלים מצד שמאל (במערכת עברית) והזכרון שלהם עובד של 130 מגה בערך.

למחשב יש כרטיס זכרון של 128 מגה.

מישהו מכיר את הבעיה?

פורסם

וירוסים, הרבה שטויות קטנות שהותקנו, SPYWARE, התעסקות עם הגדרות WINDOWS....

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה :yelclap:

אז עכשיו במחשב שאני קונה אין אני יוכל לשמור על אימוץ קטן של הזכרון?

ובכלל, איך אתם ממליצים לי לשמור על המחשב (תביאו לי כל מיני טיפים ועצות כדי לשמור על המחשב תקין לאורך זמן)

ושוב תודה לכל העונים 8)

פורסם

הטיפ הכי חשוב לא להתקין כל מני שטויות, רק את התוכנות שצריכים וזהו.

לא לגלוש לכל מני לינקים לא ברורים גם יעזור לבריאות של המחשב.

אנטיוירוס/פירוול/עדכוני אבטחה כמובן הכרחיים.

והכי חשוב בעיקר זה להפעיל את ההגיון ולהמנע מלעשות שטויות, זה הדרך הבטוחה לשמור על המחשב.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה אומר "לפעול בהגיון" זה לא לשנות מתח לספק כח בזמן שהמחשב דולק ;D מניסיון 8)

תודה על התשובה.

פורסם

ממש לא.. הגיון זה לא לעשות שטויות בכלל (להבין שאם אתה מתקין הרבה זבל על המחשב, תקבל מחשב זבל, ודברים כאלו)... מן הסתם אני מניח שלא כדאי לעשות דברים בלי להבין (OC, להתעסק עם החומרה בלי להבין וכו').

פורסם

בוקר טוב לכולם!

אז ככה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש אבל למחשב שאני כרגע משתמש בו יש בעיה קטנה. בכל פעם שאני מפעיל אותו וה-W-XP עולה, גם כמות הזכרון עולה ל-240Mb בערך ואני לא מפעיל אף תוכנה בהפעלה! לעומת זאת אני רואה אצל חברים שלי שבכל הפעלה מופיעים הרבה אייקונים בסרגל הכלים מצד שמאל (במערכת עברית) והזכרון שלהם עובד של 130 מגה בערך.

למחשב יש כרטיס זכרון של 128 מגה.

מישהו מכיר את הבעיה?

128 מגה זיכרון? דרישות המינימום של XP היא 384MB. מתחת לזה לא שווה לך להתקין אותה בכלל.

פורסם

לפי מיקרוסופט:

128 megabytes (MB) of RAM or higher recommended (64 MB minimum supported; may limit performance and some features)

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים