פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים יש לי מילון "רב מילים" גירסא 2 שעובד על Win98 אבל אינו מתאים לעבודה ב- Windows2000 .אני זוכר שישנה דרך לבצע תאימות של תוכנות שעבדו על Win98 ולהפעיל אותם במערכת הפעלה מבוססת NT.(מבוססת NT אני מתכוון ל- Windows2000/XP ).
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אתה מתכוון למצב ה Compatabillity של XP, אם כן אז פשוט תיכנס למאפיינים של הקובץ ותשנה את ה comptabillity ל win 98, אבל זה לא תמיד עובד ויש תוכנות שאף פעם לא יעבדו
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אתה מתכוון למצב ה Compatabillity של XP, אם כן אז פשוט תיכנס למאפיינים של הקובץ ותשנה את ה comptabillity ל win 98, אבל זה לא תמיד עובד ויש תוכנות שאף פעם לא יעבדולמיטב הבנתי הבחור עובד עם WIN2K והוא רוצה להפעיל תוכנה שמותאמת ל WIN98. אין אפשרות כזו ב WIN2K, אבל היא קיימת ב WINXP , כפי שהבחור ציין.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים יש אפשרות כזאת גם ב2000...תריך להתקין איזשהו עדכון קטנטן, אני לא זוכרת כרגע איך קוראים לו אבל יש לי את הקובץ איפשהו אני אחפש ואעלה לפה...טוב, מצאתי אבל אי אפשר לצרף פה קבצים...(מה קרה?)אני יכולה לשלוח לך באימייל...(361K)
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר יש אפשרות כזאת גם ב2000...תריך להתקין איזשהו עדכון קטנטן, אני לא זוכרת כרגע איך קוראים לו אבל יש לי את הקובץ איפשהו אני אחפש ואעלה לפה...טוב, מצאתי אבל אי אפשר לצרף פה קבצים...(מה קרה?)אני יכולה לשלוח לך באימייל...(361K)כן בוודאי, את יכולה ליצור איתי קשר ב-ICQ .
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים טוב, מצאתי אבל אי אפשר לצרף פה קבצים...(מה קרה?)האופציה הזו לא פעילה כבר הרבה זמן.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים עניתי לפני כמה ימים על שאלה דומה על איך להפעיל את התאימות למערכות הפעלה ישנות יותר בחלונות 2000 SP2 ומעלה. חפש בהודעות האחרונות שלי.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר עניתי לפני כמה ימים על שאלה דומה על איך להפעיל את התאימות למערכות הפעלה ישנות יותר בחלונות 2000 SP2 ומעלה. חפש בהודעות האחרונות שלי.חיפשתי כמה חודשים אחורה ולא מצאתי.אם אתה נחמד אתה יכול לתת לי לינק בנושא, אם לא אל תענה אותי בחיפוש כוזב.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים לא היית צריך לפשפש כמה חודשים אחורה, אמרתי לך שזו הודעה מלפני כמה ימים, ולמעשה היא מייד מתחת להודעה המקורית שלי בנושא זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.