עבור לתוכן

בעיה חמורה בשלבי סיום של פרמוט

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני יתחיל מהתחלה:

הכנסתי תדיסק של הווינדוס windows xp sp2 hebrew

והתחלתי בהתקנת הווינדוס לאחר מכן המחשב עשה אתחול ועבר למצב של מסך כחול כמו בכל תהליך פרמוט רגיל

שנשאלתי אם לבחור בלפרמט או לשחזר(repair)

לחצתי על r כלומר לשחזר לאחר'כ זהזה עשה את הפעולות הנדרשות ואחרי זה התבצעה אתחול ועברתי למצב של הדיסק כלומר ההתקנה של הווינדוס ופה זה לא מסך כחול השלב הסופי של הפרמוט..ההתקנה

הכל רץ כמו שצרי עד שזה הגיע בערך ל 75% מההתקנה ונעצר שמה..ורשום לי עוד 34 דקות ההתקנה תסתיים עכשיו אני חכתי וזה לא ממשיך ההתקנה מראה כאילו הכל פועל אך לא ככה.

הנורה האדומה שעל המארז לא מהבהבת יותר כלומר שאין כל פעולה חכתי וחכתי עד שהחלטתי לעשות ריסט לאחר מכן המחשב רשם

setu is restarted

וחזר שוב לחלון של התקנת הווינדוס שוב מתקין ועוצר באותו שלב

ניסיתי לשנות בביוס שהcd יהיה במקום ה floopy אך זה לא עזר

הכנתי מהמחשב הישן שלי דיסקט אתחול (המחשב הישן הוא וינדוס 98 ) הכנסתי את הדיסק לאחר ששניתי שוב בביוס עדיפות 1 לדיסקט

וזה העביר אותי למצב דוס בכונן a:/ כמובן..וניסיתי כל דרך אפשרית ללא הצלחה

ניסיתי את הפקודות format c:' ולעבור לכונן של הסידירום אך זה לא הצליח

יכול הליות שהדיסק עצמו של התקנת הווינדוס פגום אז בזמן זה אני מנסה להשיג דיסק מאותו גרסא מקווה שזה יפתור את הבעיה

חשוב לציין שהמחשב עובד בצורה מעגלית כלומר אני עושה ריסט זה חוזר למצב ההתקנה ולא ממשיך בערך ב75 אחוז ושוב אני מגיע למצב שאני עושה ריסט ושוב ושוב

השארתי את המחשב דולק על ההתקנה כל הלילה אולי צריך לחכות..אך בבוקר זה עדיין היה באותו שלב....

איזה עוד דרכים אפשר לנסות

ואני חייב להדגיש שזה ממש ממש חשוב אתם יודעים זה חנוכה עבודות וכל זה..

תודה מראש לעוזרים!!

פורסם

1. תעדכן את Windows 98 כך שפקודות ה FDISK ה FORMAT ייתמכו בדיסקים מעל 64GB (תחפש באתר של Microsoft - העידכון נמצא שם כקובץ).

2. תפרמט שוב את הדיסק הקשיח, אפילו במחשב אחר אם אתה לא מצליח במחשב שלך.

3. תנסה דיסק התקנה אחר (אתה כבר מנסה).

4. תנסה מערכת הפעלה אחרת.

5. תנסה להתקין כאשר המחשב פועל רק עם חומרה בסיסית (לוח, מעבד, כרטיס זיכרון אחד, כרטיס מסך, מקלדת ועכבר). את כל השאר תנתק/תבטל.

6. תוריד תוכנת בדיקה לדיסק הקשיח מהאתר של היצרן ותפעיל אותה - אולי הדיסק הקשיח לא תקין.

פורסם

תנסה לקחת דיסק אחר של וינדוס ואם לא תעדכן את הביוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים