פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים יש לי במחשב XP אני רוצה להתקין 98 כי אני צריך לעבוד אם מערכת שעובדת על DOS איך אני יכול להתקין תודה
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים השיטה האידיאלית היא לפרמט ואז להקתין 98 ואחר כך XP (במחיצות נפרדות)אם אי אפשר לפרמט אז תנסה את השיטה הזאתhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156007.msg1315723#msg1315723כמובן על אחריותך בלבד
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים זאת שיטה אחת אבל אם המחשב שלך חזק מספיק אני הייתי ממליץ להתקין VMWare. זאת תוכנה שמדמה מחשב שעליו תוכל להתקין כל מערכת הפעלה שתרצה והיא פועלת מתוך ה XP ככה שלא תצטרך לעשות ריסט כל פעם שאתה עובר ממערכת למערכת.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים virtual pc גם יעבוד טוב אבל חסרים לו הרבה דברים כמו תמיכה ברשת ויש לו בעיה בתמיכה של USB. בדקתי את שניהם ואני ממליץ בחום על VMWARE משתמש בו כל הזמן.
פורסם 2006 בינואר 119 שנים היי ושמתי לב לבעיה שלך.את האמת לי יש שאלה ואל תגידו שאני טיפש או משהו אני שואל ברצינות: הוא לא יכול להתקין את המערכת באופן רגיל(להכניס דיסק ולהפעיל?)אני יודע שצריך לפחות 2 מחיצות לD ולC כי פעם היה לי WIN98 ו WIN2000 PRO EDITION אז אם אתה יודע שאתה צריך 2 מחיצות לא צריכה להיות לך בעיה.יש כאלה שיש להם בעיה כי יש להם 2 מערכות הפעלה מסוגים שונים כמו שילוב של:Windows ואפל(Mac,Tiger)Windows ולינוקס/יוניקס וכל אלה
פורסם 2006 בינואר 119 שנים הוא רוצה להפעיל דברים בו זמנית על שתי מערכות ההפעלה בו זמנית... זה לא בדיוק מה שאתה אומר..
פורסם 2006 בינואר 219 שנים הוא רוצה להפעיל דברים בו זמנית על שתי מערכות ההפעלה בו זמנית... זה לא בדיוק מה שאתה אומר..היכן ראית שהוא ביקש בו זמנית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.