פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים שלום לכולםלא מזמן עשיתי פורמט למחשב של בן דוד שלי.התקנתי יונדוס, דריוורים, משחקים וכו'סיימתי את העבודה בהצלחה, אמרתי לבן דוד שלי שהוא יכול לקחת את המחשב חזרה עליו הביתהאז הלכנו עליו עם המחשב חיברנו את הכבלים והכל ואז שהפעלנו את המחשב המחשב נדלק אבל לא מגיע אפילו לבדיקה ראשונית של ה bios.מה לא ניסיתיניסיתי לחבר כרטיס מסך חדשניסיתי להחליף ספק כוח חדשוכלום לא עזר,בדקתי אם נסרף אולי משהוא, אולי בעיה ב - bios וכלוםהמחשב לא נדלקאבל פעם אחת שניסיתי לעשות משהוא כדי שהמחשב יעבודבאמת המחשב נדלק פתאוםאז נכנסתי ל - BIOS לעשות מערכת ברירת מחדל או אם משהוא נסרף וכלוםאז אוקי לחצתי אישור שהוא אמר לי אם ברצוני לפעול (ואז מין הסתם הוא מפעיל את עצמו מחדש להתחיל את ההגדרות החדשות)ואז זה שוב חזר לאותו המצבניסי שוב לבדוק אולי מגעים משהוא USBולעצרי לא הצלחתי עד עכשיו לתקן זאתמדובר בלוח MSI 840 PROP - 4מעבד אינטל (אם זה חשוב)אם מישהוא יודע איך לעזור לי בבקשהזה ממש ממש קריטי בשביליתודה מראש לכולם
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר סליחה,מדובר בדגםMSI 845 Pro MS-6529 ATX Mainboardversion 1.0G52-MA00395
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.