עבור לתוכן

Extreme Edition 955 - מעבד ראשון מבוסס Presler!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בקשר ל 5.5Ghz.

לא ראיתי בשום מקום שעשו את זה. התגובה שלי הייתה בעקבות המאמר ב xbitlabs (שהיה כמדומני אחד הראשונים שפורסמו):

In other words, extreme overclocking fans should definitely go for Presler CPUs for their experiments. With highly efficient cooling solutions you can overclock Presler based CPUs to 5.5GHz, which we know from the first reports made by some lucky computer enthusiasts.

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/presler_9.html

---עריכה---

ובכל הציטוטים שהבאתם השתמשו בקירור סטוק כמדומני.

• תגובות 37
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול חופשי

הוא פשוט יעשה Throttling ויוריד לעצמו את המתח עד שהוא יוכל לעבוד בלי להרוס את עצמו

ד"א Throttling זה אומר שהוא יוריד לעצמו את התדר

כן ראיתי את זה כבר בפעולה אני עם קירור סטוק לא יכול לעבוד את 3.4GHZ(ביציבות מלאה כמובן)(התדר המקורי 2.8GHZ)

פורסם

זאת הערכה של X-Bit Labs בלבד

5.5GHz על קירור אוויר? לא בזמן הקרוב

על קירור גז או יותר קיצוני? אני לא רואה את החידוש פה, יש הרבה פרסקוטים שעושים תדרים גבוהים מאוד על קירור קיצוני

פורסם

זה מאוד כיף לעשות OC על מעבד בקירור סטוק בלי החשש שהמעבד ילך לעולמו כמה שנים קודם :smile1:

אתה לא יודע עד כמה :smile1:

פורסם

אתה לא יודע עד כמה  :smile1:

אני כן ;)

יש לי P4 2.8GHZ@3.4GHZ בקירור סטוק,אני מחכה לM2 אז ממש לא חבל לי על המעבד הזה

פורסם

תגידו חברה גם ל amd יש הגנה נגד חום? (throtling )

פורסם

מדובר על הקירור הבסיסי של המעבד.

אגב, גם אקס ביט לבס לא הצליחו לעבור את ה-4G - בגלל אי יציבות - ואח"כ הבינו שזה בגלל המתח והעלו אותו.

והכל עם קירור מקורי על המעבד. אני מניח שעם קירור איכותי יותר ניתן להגיע לתוצאות יותר טובות... לא בהכרח קירור גז, אבל עם קירור גז אולי אפשר להגיע גם לתדרים מטורפים...

פורסם

ב AMD זה סתם נקרא הגנת חום

וזה קיים מימי ה Athlon 64

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים