עבור לתוכן

Extreme Edition 955 - מעבד ראשון מבוסס Presler!

Featured Replies

פורסם

טוב אני מחכה ל1024 ליבות ו 2nm :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: אבל יש עוד דמן

• תגובות 37
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יהיה מעניין בשנה הבאה .בנושא מעבדים אנו צפויים לשנה מעניינת ביותר.

פורסם
  • מחבר

ה FX יהיה במהירויות שעון יותר גבוהות

מה החוכמה פה בדיוק?

כמו ש 3800 בתדר של FX-60 יהיה חזק בדיוק כמוהו

מצד שני תראה איזה פוטנציאל המהרה יש למעבד הזה (כמו תמיד במעבדי אינטל שעמידים בחום ואין בעיה להעלות להם קלוקים) - מדברים במאמר על 5.5Ghz. על כמה המעבד עומד בסטוק?! 3.46?!

ובאופן כללי ברור שהמעבד הוא לא פיתרון לרוב השוק אלא מעבד מאוד יקר לשוק הגבוה, אבל הוא מראה שיש לאינטל מה להציע ומעיד קצת על הפוטנציאל של המעבדים מרובי הליבות של אינטל ב 65nm (בציפייה ל Conroe כאמור).

פורסם

עדיין לא מצאתי מאיפה החלטת על 5.5GHz?

Overclocking

Given a smaller manufacturing process, it would have been remiss of us not to overclock the sample. As seen on the previous page, we were able to overclock it, via an increase in the multiplier from a factor of 13 to 16, to an overall speed of 4267MHz, using a reference Intel LGA775 cooler and default voltages. We've included the overclocked results in the following pages.

מ Hexus.net

It went well when we increased from 13x to both 14x, 15x and 16x, but a 16x multiplier and the resulting frequency at 4256MHz wasn't stable enough to handle our rigorous stability tests consisting out of four instances of Prime95. The temperature went well over 70°C and the processor started to throttle to keep the temperatures down. The 15x multiplier and a 266MHz FSB lands us at 4GHz where it passes all of our demands for being stable.

מ nordichardware

HotHardware

פורסם

אם הוא מגיע עם אוויר ל5.5 אז הוא אמור להגיע על תלת שלבי לפחות ל7 לא????

פורסם

מאוד מעניין העניין של הHT בכפולי הליבה.

שימו לב ל955XE מול ה950D (חסר הHT) במשחק Quake 4.

בלי תמיכה בכפולי ליבה

quake4-1.png

עם תמיכה

quake4-2.png

מה שבעצם אומר שהHT רק גורע מהמעבד (זה ההסבר היחיד לא?!)

ה4800+ משיג 43% שיפור

ה950D משיג 39% שיפור

ה955XE משיג רק 13% שיפור

ציטוט מהכתבה

As we see, enabled multi-threading support had a really significant influence on the results. Athlon 64 X2 4800+ becomes 43% faster, Pentium Extreme Edition 955 13% faster, and Pentium D 950 - 39% faster. This is actually a clear indication that Hyper-Threading technology doesnt do the dual-core processor any good. While in a single-core CPU it is quite efficient and helps improve the performance by about 9%.

פורסם

אאוץ' :jump:

פורסם

אם הוא מגיע עם אוויר ל5.5 אז הוא אמור להגיע על תלת שלבי לפחות ל7 לא????

אני לא ראיתי שום דיווח שמראה שהוא מגיע אפילו ל 5GHz אז בטח לא ל 5.5GHz

עידן

ה HT לא תמיד הועיל גם לחדי ליבה, זה לא חדש

מה שכן, רואים שכפולי ליבה אמיתיים בהחלט נהנים מתוכנה שמתוכננת לריבוי נימים (Athlon X2)

פורסם

אני ממש לא רואה איפה המעבד הזה הגיע ל-5גה"צ או אפילו קרוב לזה.

למעשה, בביקורות שיצא לי לעבור עליהן עד כה רואים שרוב המעבדים מגיעים ל-4-4.2גה"צ מקסימום. בהנחה שהמעבד על קירור אוויר (חלק מהאתרים ציינו שהם עבדו עם קירור אוויר מקורי אפילו) זה בהחלט מדגיש שוב שאינטל לבסוף הצליחה לפרוץ את מחסום ה-"4גה"צ".

פורסם

אני ממש לא רואה איפה המעבד הזה הגיע ל-5גה"צ או אפילו קרוב לזה.

למעשה, בביקורות שיצא לי לעבור עליהן עד כה רואים שרוב המעבדים מגיעים ל-4-4.2גה"צ מקסימום. בהנחה שהמעבד על קירור אוויר (חלק מהאתרים ציינו שהם עבדו עם קירור אוויר מקורי אפילו) זה בהחלט מדגיש שוב שאינטל לבסוף הצליחה לפרוץ את מחסום ה-"4גה"צ".

כן גם אני קראתי חלק מהביקורת האלו,זה מאוד כיף לעשות OC על מעבד בקירור סטוק בלי החשש שהמעבד ילך לעולמו כמה שנים קודם :smile1:

פורסם

אף מעבד של אינטל מימי פנטיום 3 לא הלך בגלל חום

כולם באים עם הגנת חום

פורסם

אף מעבד של אינטל מימי פנטיום 3 לא הלך בגלל חום

כולם באים עם הגנת חום

אתה רוצה להגיד שאני יכול חופשי לעלות בMHZ את המעבד שלי אפילו אם הוא יהיה ב90 מעלות?@!!?@

פורסם

הוא פשוט אומר שהמעבד פשוט לא יפעל אם הוא ירגיש שיש סכנה לקיומו

פורסם

אתה רוצה להגיד שאני יכול חופשי לעלות בMHZ את המעבד שלי אפילו אם הוא יהיה ב90 מעלות?@!!?@

אתה יכול חופשי

הוא פשוט יעשה Throttling ויוריד לעצמו את המתח עד שהוא יוכל לעבוד בלי להרוס את עצמו

ד"א Throttling זה אומר שהוא יוריד לעצמו את התדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים