עבור לתוכן

לחכות או לא לחכות? זאת השאלה! (פרסלר וסיידר מיל)

Featured Replies

פורסם

ומה בנוגע למעבדים של אינטל-הpresler והאחרים שהם 65 ננומטר,האם הם יוכלו להוות תחרות לAMD במה שAMD יותר טובה בו היום כמו משחקים וכו'?

יש השערות לגבי ביצועיהם?

כי גם אני כמו פותח התארד הולך לקנות מחשב חדש נתקלתי באותה דילמה ואני תוהה אם אולי כדאי גם לראות מה יהיה לאינטל להציע והאם כדאי לחכות ליציאת המעבדים שלהם.

המעבדים השולחניים שלהם יצאים בQ1 ?

פורסם

הביצועים יהיו זהים, כנראה ייצא מעבד 4GHz חדש בתור ה Top-End החדש

רק יפחיתו את הצריכת חשמל

וכן המעבדים שלהם אמורים לצאת באמצע ינואר

פורסם

גלעד, מה שאתה עושה זה "לגנוב דיון" של מישהו אחר.

אם יש לך שאלה דומה אבל על מעבדים אחרים של חברה מתחרה, מן הראוי שתפתח על זה דיון חדש.

פורסם

אבל אם הוא יפתח דיון תתחילו לצעוק עליו שהוא פותח סתם דיון

:kopfpatsch:

ותפנו אותו לדיון הזה...

ומה בדיוק תיהיה הפואנטה?

ובקשר לדיון

תחכה קצת לפחות עד יציאת המעבדים של אינטל אולי תיהיה הורדת מחירים

פורסם

אני מיצתרף לרוב ואומר על תחכה בישביל מעבדים בתושבת אחרת ל 939 יש מספיק מעבדים טובים וגם כפולי ליבה למי שצריך

והDDR2 לא ממש עוזר לאינטל ובספק שהוא יעזור לAMD

הדבר היחיד שיכול להיות בעיתי מיבחינתי זה הכרטיסי מסך וזה ביגלל שהDX10 אמור לצאת עד 2007 ואין היום כרטיסים שתומכים בו חומרתית

אבל אפשר ליקנות כרטיס בינוני היום ולשדרג עוד שנה וחצי אז גם בישביל זה לא היתי ממליץ לחכות

חוץ מיבמיקרה שיש לך מחשב נורמלי ואתה רוצה ליקנות מחשב שבאמת יתן שיפור רציני ואז שווה לחכות(זה מה שאני עושה)

פורסם

למה שנפנה אותו לדיון הזה?? - מאיפה לך שהתשובה שלי עבור AMD תאומת את התשובה עבור אינטל?

פורסם

לפי מה שמקור אחד הפיץ ברשת באינטל מתכננים להשיק את ה-Presler עוד לפני סוף השנה, ממש בימים הקרובים. התאריך היה אמור להיות 27 שזה היום אבל אני לא רואה שום דבר, אפילו לא ביקורת מוקדמת ש-"התפלקה" לאחד העורכים של אחד מאתרי החומרה. לגבי ה-Cedar-Mill, שמועות אומרות שהוא יגיע יחד עם Presler אבל גם זה לא בטוח.

בכל מקרה, מאחר והליבות המדוברות מתוכננות ממש לתקופה הקרובה אני מציע להמתין בסבלנות עוד מספר ימים - להתפתחויות.

פורסם

כבר הייתה ביקורת מקדימה ב AnandTech

פורסם

על Cedar-Mill? אתה בטח מתכוון ל-Tom's Hardware. הם לא נחשבים ;)

גם את ה-8xx הם סיקרו חצי שנה לנפי שהוא הושק :)

אני מדבר על המצב שבו יש אתרים שמפרסמים "בטעות" ביקורת כמה שעות לפני שה-NDA יורד. בינתיים עוד לא קרה, או שאינטל מחמירים מאוד הפעם או שהתאריך שהופץ ברשת היה שגוי. בכל מקרה, נחיה ונראה :)

פורסם

דווקא לא טומ'ס אלא AnandTech

מזמן יש להם ביקורת על Cedar Mill וגם על Presler

כולל OC

פורסם

חוץ מזה

הם פירסמו לפני כמה חודשים סקירה שקישרתי אליה בדיון השני

הסקירה עוסקת בעיקר בהצגת ה Presler / Cedar Mill ואוברקלוק

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר על הליבות האלה-איזה מהם כפול ליבה ומה עוד ההבדל בינהם ומה מאפיין אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים