פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים ומה בנוגע למעבדים של אינטל-הpresler והאחרים שהם 65 ננומטר,האם הם יוכלו להוות תחרות לAMD במה שAMD יותר טובה בו היום כמו משחקים וכו'?יש השערות לגבי ביצועיהם?כי גם אני כמו פותח התארד הולך לקנות מחשב חדש נתקלתי באותה דילמה ואני תוהה אם אולי כדאי גם לראות מה יהיה לאינטל להציע והאם כדאי לחכות ליציאת המעבדים שלהם.המעבדים השולחניים שלהם יצאים בQ1 ?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים הביצועים יהיו זהים, כנראה ייצא מעבד 4GHz חדש בתור ה Top-End החדשרק יפחיתו את הצריכת חשמלוכן המעבדים שלהם אמורים לצאת באמצע ינואר
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים גלעד, מה שאתה עושה זה "לגנוב דיון" של מישהו אחר.אם יש לך שאלה דומה אבל על מעבדים אחרים של חברה מתחרה, מן הראוי שתפתח על זה דיון חדש.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אבל אם הוא יפתח דיון תתחילו לצעוק עליו שהוא פותח סתם דיון ותפנו אותו לדיון הזה... ומה בדיוק תיהיה הפואנטה? ובקשר לדיון תחכה קצת לפחות עד יציאת המעבדים של אינטל אולי תיהיה הורדת מחירים
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אני מיצתרף לרוב ואומר על תחכה בישביל מעבדים בתושבת אחרת ל 939 יש מספיק מעבדים טובים וגם כפולי ליבה למי שצריךוהDDR2 לא ממש עוזר לאינטל ובספק שהוא יעזור לAMD הדבר היחיד שיכול להיות בעיתי מיבחינתי זה הכרטיסי מסך וזה ביגלל שהDX10 אמור לצאת עד 2007 ואין היום כרטיסים שתומכים בו חומרתיתאבל אפשר ליקנות כרטיס בינוני היום ולשדרג עוד שנה וחצי אז גם בישביל זה לא היתי ממליץ לחכותחוץ מיבמיקרה שיש לך מחשב נורמלי ואתה רוצה ליקנות מחשב שבאמת יתן שיפור רציני ואז שווה לחכות(זה מה שאני עושה)
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים למה שנפנה אותו לדיון הזה?? - מאיפה לך שהתשובה שלי עבור AMD תאומת את התשובה עבור אינטל?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים לפי מה שמקור אחד הפיץ ברשת באינטל מתכננים להשיק את ה-Presler עוד לפני סוף השנה, ממש בימים הקרובים. התאריך היה אמור להיות 27 שזה היום אבל אני לא רואה שום דבר, אפילו לא ביקורת מוקדמת ש-"התפלקה" לאחד העורכים של אחד מאתרי החומרה. לגבי ה-Cedar-Mill, שמועות אומרות שהוא יגיע יחד עם Presler אבל גם זה לא בטוח.בכל מקרה, מאחר והליבות המדוברות מתוכננות ממש לתקופה הקרובה אני מציע להמתין בסבלנות עוד מספר ימים - להתפתחויות.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים על Cedar-Mill? אתה בטח מתכוון ל-Tom's Hardware. הם לא נחשבים גם את ה-8xx הם סיקרו חצי שנה לנפי שהוא הושק אני מדבר על המצב שבו יש אתרים שמפרסמים "בטעות" ביקורת כמה שעות לפני שה-NDA יורד. בינתיים עוד לא קרה, או שאינטל מחמירים מאוד הפעם או שהתאריך שהופץ ברשת היה שגוי. בכל מקרה, נחיה ונראה
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים דווקא לא טומ'ס אלא AnandTechמזמן יש להם ביקורת על Cedar Mill וגם על Preslerכולל OC
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים AnandTech פירסמו על Yonah. אני די בטוח.בכל מקרה, המבול החל! http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/presler.html הרגע פורסם
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים חוץ מזההם פירסמו לפני כמה חודשים סקירה שקישרתי אליה בדיון השניהסקירה עוסקת בעיקר בהצגת ה Presler / Cedar Mill ואוברקלוק
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר אפשר הסבר על הליבות האלה-איזה מהם כפול ליבה ומה עוד ההבדל בינהם ומה מאפיין אותם?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=147843.0אני מאמין שזה יענה על השאלות שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.