עבור לתוכן

עוד דיון AMD מול INTEL

Featured Replies

פורסם

משה, משהו לא בסדר איתך? תן לי להסביר לך.

הארכיטקטורה של AMD הרבה פחות בזבזנית, ולכן המעבדים מגיעים לאותן תוצאות של מעבדי אינטל מקבילים, עם פחות מהירות שעון ולכן גם מתחממים פחות!

דמיין סיטואציה כזו:

במפעל בשם פנטיום יש 3000 עובדים עצלנים שלא אוהבים לזוז.

ובמפעל לידו, שנקרא אתלון, יש 1800 עובדים חרוצים וזריזים.

איזה מפעל אתה מעדיף לנהל?

• תגובות 65
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

משה בוא אני יגיד לך משהו

יש לי AMD Athlon 64 3000 בסטוק

אתה יכול לראות את המפרט בחתימה שלי

בוא תבוא ללוד תביא א המחשב נעשה השוואה בנצ'מרקים מה שאתה רוצה ותראה איך אתה תפסיד

וחוץ מזה מי שקונה AMD הרוב משחקיפ משחקים והם קונים AMD בגלל שהAMD פשוט לוקח את אינטל במשחקים ויש הרבה אתרים שמוכחים זאת!

פשוט כמו שאמרו פה כבר מישהו אמר לך שINTEL יותר טובים קנית ואז ראית שAMD יותר טוב ויותר זול והיתבאסת ועכשיו אתה משקר לעצמך שINTEL יותר טובים!!!

פורסם
  • מחבר

משה, משהו לא בסדר איתך? תן לי להסביר לך.

הארכיטקטורה של AMD הרבה פחות בזבזנית, ולכן המעבדים מגיעים לאותן תוצאות של מעבדי אינטל מקבילים, עם פחות מהירות שעון ולכן גם מתחממים פחות!

דמיין סיטואציה כזו:

במפעל בשם פנטיום יש 3000 עובדים עצלנים שלא אוהבים לזוז.

ובמפעל לידו, שנקרא אתלון, יש 1800 עובדים חרוצים וזריזים.

איזה מפעל אתה מעדיף לנהל?

אני דיי מפקפק בנוסחא הזאת .

פורסם

מוזר אבל..זה הפורום היחיד בעולם שלכולם יש "AMD " וכל המנהלים רושמים "AMD" אין באלאנס אפילו..

תגידו כמה מקבלים היום כסף מ AMD בשביל לפרסם את המוצרים שלהם ? אולי גם אני אתחיל לשווק אם זה ריווחי למה לא ..

עד לפני שנה מי שמע על AMD ? עם המעבדים הנכים שלהם : בארטון , סמפרון , דורון .. 32 ..

יצא ה 64 והם התנפחו כאילו הם פיתחו חללית .. רק מי שעבר על AMD64 והריץ עליו תוכנות כבדות יודע מה זה זבל עם פינים.

:s07:בנאדם ת'שמע... כמשתמש ותיק בפוטושופ מהגרסה 1.8, על כל הפלטפורמות, כן...

sgi, powermac, intel xeon, העמדה הטובה ביותר לפוטושופ היא ללא ספק שייכת לאופטרונים!

עכשיו צא לקישור ולמד, איך AMD עושים חביתה הפוכה לאינטל חחח...

פאן-בוי של אינטל! :screwy:

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/opteron-xeon-workstation.html

פורסם

טוב באמת שהיו מספיק דיוני Intel VS AMD בשביל לקיים פורום שלם

הצעות לדו קרב בנצ'ים אני מקבל בפרטי

ננעל מחוסר עניין לציבור

פורסם

מר "משה פייגלין" היקר (או ליתר דיוק "מעבדת מחשבים יהוד", "Albatron Inside"). הבנו שאין לך שום ידע במחשבים והבנו שהמטרה היחידה שלך לזהם ולהוריד את רמת הפורום. לכן, אני מזהיר אותך שאם תמשיך לנסות ולדרדר את רמת הפורום תורחק לתמיד וזה אפילו מבלי שנספור לך אזהרה שלישית.

נ.ב.

אם תמשיך לעצבן אותי בכוח אני מבטיח לך שאני באופן אישי אפעיל נגדך אמצעים משפטיים, אספתי את כל הפרטים האישיים שלך ותאמין לי שזה היה קל מאוד. אם הדיעות של הגולשים בפורום זה לא מתאימות לך ולשאר החכמים שמוכרים ללקוחות תמימים "רק אינטל" אז אתה מוזמן לחפש לעצמך קהילה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים