פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מעבד חלש לפי דעתי סתם חיקוי של אינטל .אחי קח עצה ממני קח 630 נגד האתלון 64 הזה ותראה את ההבדל בהצלחה .ויותר זה קח לוח של 775 עם ציפסט של SIS או VIA .. יותר הוגן מזה לא יכול להיות .
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מעבד חלש לפי דעתי סתם חיקוי של אינטל .אחי קח עצה ממני קח 630 נגד האתלון 64 הזה ותראה את ההבדל בהצלחה .ויותר זה קח לוח של 775 עם ציפסט של SIS או VIA .. יותר הוגן מזה לא יכול להיות .נתחיל בזה שהאטלון עולה 900 שח והאינטל עולה 1150.....לקחת ציפסט של sis או via זה הכי גרוע בעולם!!אתה לא צרך להגיב!!!תגיב שתדע דברים לא לזרוק דברים לאויר בלי ביסוס!
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר בכוונה רשמתי VIA או SISמה כל כך קשה להבין ?קח מעבד 939 ולוח עם NF4 תעמיד אותו מול פנטיום 4 630 עם לוח הכי זבל מבוסס SIS או VIA ותראה שהאינטל חזק יותר !זה מה שהתכוונתי !הפנטיום חזק יותר מסוגל לעבוד מול תוכנות כבדות יותר ומסוגל לספוג מאמץ בצורה טובה יותר.
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים הפנטיום חזק יותר מסוגל לעבוד מול תוכנות כבדות יותר ומסוגל לספוג מאמץ בצורה טובה יותר.איזה שטויות!תוכיח!!אני יכול להוכיח שהאטלון יותר משתלם ובאותה הרמה של אינטל ובמשחקים האטלון לוקח ובגדול!!!!!!!!!!כי יש בנצים שמוכחים את הדבר הזה וגם מרגישים שעובדים במחשב בעבודה שוטפתלמרות זאת מעבדי אינטל יותר טובים בעריכה וקידוד סרטים,ואולי קצת יותר טובים בעריכה גרפית אבל זהו חוץ מזה האטלון לוקח בהכול
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחזק :xyxthumbs: אולי גם יחש להם צריחת חשמל יותר נמוכה אבל אם זה לא לקידוד או לעריכה (פוטושופ...) אז רק AMD :xyxthumbs:
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר סבבהאני מוכן לעשות פה תחרות !על כסף !אני אביא מחשב עם מעבד 630 ולוח 775 עם ציפסט של VIA ואתה תביא את AMD הכפול ליבה שלך ונראה של מי המחשב חזק יותר !בלי דיבורים בלי בלה בלה כסף מזומן , יש מצב ?ואם אפשר לעשות על זה כתבה באתר אני אשמח , תודה .הגיע הזמן לדבר מעשים ולא סטיסטיקות באינטרנט נשבר לי הדיק מזה ..
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים בתור קטין(בן 14)אסור לי להתערב על כסף.....אם היתי יכול היתי מתערב איתך ומשתיק אותך אחת ולתמיד.עדיף שתקרא קצת כמו שאמרתי לך פעמים כל כך רבות!!!!!אתה כל הזמן זורק הערות ושטויות לאויר!
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים חחחחחחח...... אתה תפסיד... אבל אנחנו לא מקצוענים כמו באתר..... אז אחי עזוב למה סתם לעתרב תן הוחכות מאיפה אתה יודע אם אתה בטוח, אז בטוח יש לך מקורות תן..... ד"א תעשה חיפוש/תפחת תרד ותראה שAMD יתר טובים!!!!
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר "בתור קטין בן 14 " תירוצים בלה בלה ...אז תמצא לך אפטרופוס רק בשביל זה ..אוף כולם מחזיקים מ AMD רק עד שזה מגיע לכסף ..אני כל כך מאמין במעבדים של אינטל שאני לא מפחד גם אם תביא מעבד FX או GWT של AMD .
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר הכול עניין של מנטליות זה הכול ...בארץ חושבים על לצאת לא פראייר .."זיינתי את העולם חסכתי 300 שקל "בתכלס ההבדל בין AMD64 3000 לבין אינטל 630 3000 הוא שמיים וארץ ! אינטל אוכל את AMD בלי להזיע בכלל ..תפסיקו לעשות מעצמכם בדיחה !AMD זה סתם גימיק חולף חכו עוד שנה ואינטל שוב תכבוש 99 אחוז מהעולם ..
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים הכול עניין של מנטליות זה הכול ...בארץ חושבים על לצאת לא פראייר .."זיינתי את העולם חסכתי 300 שקל "בתכלס ההבדל בין AMD64 3000 לבין אינטל 630 3000 הוא שמיים וארץ ! אינטל אוכל את AMD בלי להזיע בכלל ..תפסיקו לעשות מעצמכם בדיחה !AMD זה סתם גימיק חולף חכו עוד שנה ואינטל שוב תכבוש 99 אחוז מהעולם ..על המשפט הזה וכל המשפטים שלך משפתך שווים ל0!!! אבל לא ניהיה ילדים קטנים לא נדרדר ונחזור לנושא...!
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים הכול עניין של מנטליות זה הכול ...בארץ חושבים על לצאת לא פראייר .."זיינתי את העולם חסכתי 300 שקל "בתכלס ההבדל בין AMD64 3000 לבין אינטל 630 3000 הוא שמיים וארץ ! אינטל אוכל את AMD בלי להזיע בכלל ..תפסיקו לעשות מעצמכם בדיחה !AMD זה סתם גימיק חולף חכו עוד שנה ואינטל שוב תכבוש 99 אחוז מהעולם ..כנס לאתרים כמו זה לדוגמה- http://www6.tomshardware.com/ ותיבדוק מי יותר טוב אני אישית לא בדקתי ב2 הדגמים האלה אבל בכמה שנים אחרונות AMD בדרך כלל מנצחת במחיר מול ביצועים ברוב הדבריםובעיקר במישחקים
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר למישהו יש פה אתלון 939 בבית ?אני מוכן לבוא אליו עם המחשב שלי 630 שיראה את ההבדל ואז נראה לתום ארד וור מי בעל הבית .ושתבינו זה מעבד עממי יש לאינטל מעבדים חזקים הרבה יותר .
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים לי יש אטלון 939 3000 ואני מוכן לבוא נגדיך מבחני ביצועים ותראה שאתה תאכל אפר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.