פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים עכשיו... בא לי רצח לעשות שיפצורים של יופי (לא שהוא ניראה רע אבל כמה שיותר יותר טוב :-)) הינה ביקורת על המארז כולוווווו קיצר הינה תמונות של המארז: זה בכללי ... עכשיו קניתי לו מאוור 120MM מאיר לידים וUV ... סבבה עכשיו כל שיפצור שעולה לכם לראש בבקשה תיזרקו לי!!! תודה רבה תמונות באיכות גובה ויותר תמונות תימצאו פה: http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים לדעתי את יכול לצבוע למרות שהוא יפה!! אבל הנה לך רעיון קטן.. תוסיף 2 לדים במקום עם הסימון האדום..
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר רעיון חמוד ביותררררראבל לא קריטי...אנירוצה משהו שירגישו...אאאם לצבוע את הצד השני ?? אולי????????? למי יש שבלונות יפות שיתאימו למארז?!!?!אולי משהו למעלה???קיצר לא יודע חחחחאשמח לעוד רעיונות יתותחים
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אני לא חושב שמישהו יודע מה אתה מחפש.. אני ממליץ לך להעיף מבט בגלריות אולי תקבל קצת השראה..
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים תנסה להעתיק את הטקסטורה של החלון המיוחד לחלון השני !! זה יהיה בן ז**ה !!!
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים רעיון מעולה! הייתי עושה אותו אבל הנחתי את כליי,אם יש לך הרבה כסף ורצון להיות UNIQUE תעשה איירבראש (רעיון שרציתי לעשות לעצמי אבל לא היה $$ )
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר תודה רבהאבל זה סרט רצח לעשות העתקה....זה ממש מסובך...חשבתי משהו בקטנה כי הוא ממש דורש שיפור בצד הריק שלו ולמעלה :89
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים תגדיל את כל החורים ל 120MM ותחליף למאוררים 120MM...לפי מה שהבנתי מאווררי ה80MM שבאים עם המארז מאוד רועשים
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אנירוצה משהו שירגישו...חשבתי משהו בקטנה כי הוא ממש דורש שיפור בצד הריק שלו ולמעלה :89אז תחליט מה אתרוצה משו שירגישו או משו בקטנה.. את ציך להיות יותר החלטי..
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים שים ת'120 שך למעלה עם איזה עיצוב מיוחד מסביב, כמו כן אהבתי ת'רעיון של הלדים
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים שפר את פנים המארז.תעשה מופע אורות אם זה הקטע שלך.האמת היא שהמארז הזה כבר בא עם המון תוספות ושטויות, ולנסות לעשות את מה שהם לא עשו בצורה טובה כמוהם זה קצת בעיה.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים יש חורים של 120 בקדימה ובאחורה... תגידל את של הגג ל120 !!! קטודה קרה יפה בפנים תספיק !! או אורגן אורות קטן לזכרונות !!
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים שמע, לפי דעתי תצבע אותו בשחור ותעשה מין פסים כאלה יפים או אפילו ציור נחמד בגג המאר שהוא יהיה שקוף!! משהו יפה יפה ! וקטודה יפה שתאיר עלייהם ותיראה את ההשתקפות שלהם על התקרה בחדר חח...
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר תודה לכולם על העצות!!!!! תיראו לבינתיים אין עלי עוד סכומים ביכלל(הוצאתי על המחשב 7.5K) יום חמישי הוא מגיע(עוד לא הגיע -יום שלישי היום ) אז לבנתיים משהו פשוט כאילו שבלונות לספרי נעשה למעלה משהו יפה ליד המאוורר או בשילוב איתו... וממול איזה משהו יפה גם שבלונה יכול להיות יפה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.