פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים בדקתי בחיפוש בקשר לשני הלוחות אשר מבוססים כל אחד מהם על צ'יפסט אחר (G וE)8IGX מבוסס על הG שאמור להיות חדש יותר אבל אני לא צריך את הכרטיס מסך, גם כרטיס קול לא מעבר להכי פשוט כי אני מתכוון להחליף אותו.אבל קראתי כל מיני אנשים שכותבים שללוחות ה845G יש יכולות אוברקלוקינג טובות פחות או ובעיות מסויימותדברים קטנים: אני לא צריך RAID ודברים דומים לכן אני לא דיברתי על 8IEXP או P דומהאני כן מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לא מיידי אבל מתישהו לכן צריך לקחת את זה בחשבון (אם יש) בין 2 הלוחות (ואני לא מעוניין באיזה EPOX ABIT במחירים מופרזים) ;Dנ.ב - אפשר לנעול את מכפלת הAGP בלוחות הללו ?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר אני מתאר שאתה מתכוון יותר טובהאני חושב לחסוך ולקחת בלי הP כי אני לא צריך RAID
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים הרייד, כרטיס הקול יורד לדרגה נמוכה יתר אם אני זוכר נכון...ויש קיצוץ באפשרויות הBIOS.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר כרטיס קול גם ככה אני אקנה פורטיסימו או לייבובביוס ... זה עד כדי כך משנה ל200 שקל ? אני מתאר שלעלות את הבאס עדיין יהיה אפשרומה בדיוק הבעיה של ה845G? כי הכרטיס השני עולה אותו דבר למרות ה"כרטיס מסך" שיש עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.