עבור לתוכן

מנהל משימות

Featured Replies

פורסם

מה זה מנהל משימות, מהם התהליכים שאסור לגעת בהם, ומה זה אני ראיתי אחד מהתהליכים שנקרא:AVGUARD.EXE .

איפה אפשר למצוא אתר של וירוסים או משהו דומה לזה כדי לזהות את המזיקים במנהל המשימות. :bash::kopfpatsch:

אצפה לתושבתכם.

אגב האתר הזה מעולה ומרתק.

חג חנוכה שמח

zehava

פורסם

יש לך בטח אנטי וירוס של AVG כי השם שכתבת זה השם של האנטי וירוס בMANAGER

ואין קשר לאתר פשוט האנטי וירוס שלך מגלה אותם למרות שבמנהל המשימות נמצאים לרוב רוגלות(אם יש!!)

פורסם

פשוט מאוד, תכתוב בגוגל AVGUARD.EXE ותסתכל בלינקים הראשונים שהוא נותן, ככה גם לכל דבר אחר...

אנטיוירוס ותוכנת SPYWARE טובה אמורים לגלות מזיקים שמסתתרים שם.

פורסם
  • מחבר

איך נראה מנהל משימות תקין?אפשר לראות איזה תמונה ?להבין איזה תכונות חייבות להיות שם?למה המעבד פתאום מקבל התקפה נהייה גבוה מדיי?

פורסם

איך נראה מנהל משימות תקין?אפשר לראות איזה תמונה ?להבין איזה תכונות חייבות להיות שם?למה המעבד פתאום מקבל התקפה נהייה גבוה מדיי?

עוד מאט אני אעלה תמונה..

בדרך כלל המעבד מגיע לניצול מאוד גבוה של 90% 95% כאשר אתה מפעיל הרבה תוכנות ברקע למשל אם אני מפעיל ICQ&MSN&SKYPE ואינטרנט אז הוא מגיע לאחוז מאוד גבוה..

או למשל כאשר אתה מפעיל תוכנה אחת למשל תוכנה לסריקת וירוסים או טוראנים אז המחשב מנצל את המעבד באחוז גבוה יורת מאשר במנוחה (כאשר אין שום תוכנות שרצות ברקע)

חוץ מזה יכול להיות וירוס שגורם למחשב לנצל עוד יותר את המעבד בגלל שהוירוס רץ ברקע ומכביד על המחשב..

פורסם
  • מחבר

אפשר לראות תמונה של מנהל משימות תקין?לזהות איזה תהליכים תקינים ?לראות מה חיוני למנהל משימות שהמערכת ההפעלה לא תקרוס?

פליזזזז.. תמונה שיש בה את התהליכים עם המספרים ההגיוניים.

פורסם

הנה (כמובן שיש דברים שרצים שם כמו FIREFOX, MIRANDA, AVAST וכו'), אבל בגדול זה +- דברים סטנדרטים (כמובן שאם אתה מתקין הרבה שטויות, יכול להיות שיהיו לך הרבה דברים אחרים, אבל הם לא בהכרח וירוסים/בעיתים).

[attachment deleted by admin]

פורסם

רוב הסיכוייים שאתה לא תימצא כלום בגלל שרוב מוחלט של רוגלות ווירוסים לא ניתנים למציאה במנהל המשימות הם מתחבאים ולכן פשוט תוריד תוכנות שמוחקות אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים