עבור לתוכן

איך אפשר לחבר מאוורר לכרטיס מסך או לכונן דיסקים

Featured Replies

פורסם

האם אפשר לחבר מאוורר לכרטיס מסך ולכונן דיסקים ואם כן אז איך?

פורסם

הכל אפשרי

לכרטיס מסך אם יש לו גוף קירור אפשר לחבר עם ברגים לשם קצת בכח וזה נישאר שם ואם לא אפשר לימצו מקום אחר לחזק לשם את המאוורר זו לא אמורה ליהיות בעיה

פורסם

מאורר ל-CD-ROM גם לחלוטין אינו נחוץ וגם יזיק בצורה משמעותית, הוא יכניס הרבה אבק מבחוץ אל תוך הכונן וזה "יסתום" את העין האופטית.

פורסם

אני חושב שהכונה היא על האריזה החיצונית של הכונן ולא לעשות בו חורים

פורסם
  • מחבר

לא..אני מתכוון לכך נכון שמחברים מאוורר לספק או ללוח אם שכיאלו יתן למאוורר חשמל אז אפשר לעשות ככה עם הכרטיס מסך או עם הכונן דיסקים שיתנו חשמל למאוורר?

פורסם

האריזה לא אטומה, ואבק יכנס לתוכה-> בהחלט לא מומלץ.

לגבי החיבור לכרטיס מסך, גם לא מומלץ: כרטיס מסך דורש מתח יציב וחיבור של רכיבים אל חיבור החשמל של הכרטיס רק יזיק. (לדחוף אותו בכוח? WTF? שירביץ לו עם פטיש... יותר כיף...)

יש מליון הסברים באתר איך לחבר מאוררים, אבל אני מוכן להסביר לך שוב את הבסיס:

את המאורר מחברים אל אחד מחיבורי המולקס שיוצאים מהספק. את המאורר אתה יכול למקם בכול מקום שהוא על המארז, רצוי עם חלון.

הרכיבים מתחממים בד"כ הגלל פינוי חום איטי, ובד"כ גוף קרור סביר מספיק. לא יעזור כמה מאוררים תחבר בתוך המחשב, הוא לא יהייה קר יותר.

כדי לקרר את המחשב למקסימום אתה צריך לדאוג לפינוי החום אל מחוץ למארז, ולאספקה של אוויר קר מבחוץ, פנימה. את זה עושים ע"י חיתוך חלונות במארז, תוספת של 2-3 מאוררים (בד"כ ממש לא צריך יותר, ויותר מידי יכול להזיק), ניקוי מאוררים קיימים, סידור חוטי החשמל המארז כך שלא יפריעו לזרימה חופשית של אוויר וזה.

על כל מה שלא הבנת מההסבר אני מוכן להרחיב, רק כדי לחסוך לכולנו זמן, תריץ חיפוש, כי באמת כבר ענינו יותר מידי פעמים על כל השאלות האלה...

פורסם
  • מחבר

על זה אני יודע ואני לא כולכך מודאג מהמעלות המחשב שלי המעבד על 39 מעלות הלוח אם על 25 והדיסק קשיח על 34 אני רק רוצה לדעת סתם לידע כללי..

פורסם

(לדחוף אותו בכוח? WTF? שירביץ לו עם פטיש... יותר כיף...)

מה שהתכונתי זה שיש מאווררים שמחוברים למפזק חום ע"י ברגים ואז הבורג פשוט נכנס לתוך הגוף קירור

ואני הוספתי כך למאבד שלי עוד מאוורר וזה עזר בלהוריד איזה כמה מעלות

פורסם

מה שהתכונתי זה שיש מאווררים שמחוברים למפזק חום ע"י ברגים ואז הבורג פשוט נכנס לתוך הגוף קירור

ואני הוספתי כך למאבד שלי עוד מאוורר וזה עזר בלהוריד איזה כמה מעלות

ס22ה

מקווה בשבילך שזה יחזיק...

על זה אני יודע ואני לא כולכך מודאג מהמעלות המחשב שלי המעבד על 39 מעלות הלוח אם על 25 והדיסק קשיח על 34 אני רק רוצה לדעת סתם לידע כללי..

טכנית זה אפשרי.

פרקטית, ממש לא מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים