פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים אז אני רוצה לחבר לכ.מ מאורר אבל אין לי מקום כי מתחת יש לי כרטיס רשת איך אפשר לחבר את המאורר לכרטיס {תמונות}[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים צודקים!תוריד ת'כרטיס רשת שלך הכי למטה !! (מה? אין לך כרטיש רשת בלוח אם ?!)
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר טוב אבל אם אני יעשה את זה אז זה לא "יאתחל" את הכל ההגדרות והדרברים.... של הכרטיס? (ולא כמו. שאתה רואה הוא לוח ישן)
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים ואז תכין סטנד...גם אני הכנתי אני עוד מעט יעלה תמונות מקווה שיעזור לך כן ואני חייב לנקות אבק די דחוף!!! הממ זה חתיכת פרספקס עם שני חורים לברגים עם אומים...יש שם שטות זוהר באולטרה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים גם לך אני ממליץ להנמיך את הכרטיס התחתוןכדי לשפר את יניקת האוויר של המאוורר..
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים ראיתי פעם באיזה פרויקט של מישהו שהוא תםס מאורר שני ברזלים ארוכים כאלה ..... איך אני יכל להשיג/לקנות/לעשות כאלה?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים בידיוק תכבה את המחשב (אפילו תוציא מהחשמל) ואז תוציא את הכרטיס וחבר אותו בחריץ אחר עד כמה קשה זה יכול להיות בהצלחה
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אין משהו עם הדריברים הגדרות משהו?מטרף ו... נכון הברזלים האלה מסתרים מאחורי המארז את החיבורי של הPCI.... אז פשוט למשוף אותם אחוזה או מה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.