עבור לתוכן

לחכות או לא לחכות? זאת השאלה! (M2)

Featured Replies

פורסם

אבל אין דיווחים אחרים

ובינתיים אינטל כבר מקבלת הזמנות

פורסם

כי אינטל יודעת שגם כשהיא משיקה אוויר אנשים ייקנו את זה

פורסם

מה גורם לך לחשוב שהיא משיקה אוויר?

עוד 3 שבועות (אולי פחות) תראה מעבדי 65 ננומטר שלהם בחנויות בחו"ל

לעומת זאת, המצב בAMD לא נראה כ"כ מזהיר

פורסם

אמרתי שגם אם היא משיקה אוויר אנשים ייקנו את זה

לא אמרתי שהפעם היא משיקה אוויר

או שאי פעם היא תשיק אוויר או השיקה אוויר

אלא שאם היא תשיק אוויר אז ייקנו אותו

פורסם

לפותח הדיון ובמיוחד לעמרי וליאור החביבים :)

נכון לעכשיו, המידע העדכני אומר ש-AMD ו-nVidia עובדות יחד (כפי שעשו כבר בעבר) על השקת תושבת MS (וכנראה גם S1) יחד עם ערכת שבבים חדשה מבית nVidia שתתמוך במעבדים החדשים. תאריך היעד האחרון לפי מה שאני יודע הוא סביבות תערוכת CeBit 2006 שזה אומר אמצע מרץ. זה נשמע מאוד הגיוני להכריז על מוצר בתערוכת מחשבים גדולה שכזו, מה עוד שהיא הגדולה באירופה ובעולם ואפילו מאוד קרובה ל-AMD שהמפעלים שלה ממוקמים בגרמניה (וגם התערוכה נערכת בגרמניה).

מצד שני, שמועות שהריץ The Inquirer בחדשה שלהם טוענת לתאריך של ה-6 באפריל 2006. למה שהם ישיקו מוצר אחרי התערוכה? רק אלוהים יודע, זה נשמע לי לא הגיוני וגם לא הצלחתי לאמת עם אף אחד אחר.

בלי שום קשר לתאריך מדוייק, ב-AMD דיברו על H2 2006 שזה אומר יוני-דצמבר 2006 ולאחרונה זה שונה ל-Q2 2006 שזה אומר מרץ-מאי 2006. מהבחינה הזו מרץ עם CeBit מתיישב יותר טוב מאפריל.

זה היה בשביל עמרי וליאור.

עכשיו, לפותח הדיון, אין לך מה להמתין ל-M2 - אלא אם כן אין לך בעיה להמתין עד לפחות אמצע שנת 2006 (אחרי שהמעבדים החדשים יושקו הם יעלו לא מעט ויהיו בכמויות קטנות יחסית למעבדים שמיוצרים לתושבת 939 הנוכחית, באותו אופן לוחות אם יעלו הרבה - כמו תמיד כשטכנולוגיה חדשה מושקת) ואף לשלם פי 1.5 יותר ממה שתשלם היום על מחשב טוב. זה לשיקולך.

פורסם

במילים אחרות, כל עוד הכותרות היא בגדר שאלה, אז התשובה היא שאפשר לחכות... תמיד אפשר..

גם לא בטוח עדיין בכמה תוספת ביצועים תהיה...

פורסם

בדיוק, לכן זה עובד ככה:

צריך מחשב מבוסס A64-939 בזמן הקרוב (עד חודש)? - תקנה עכשיו ואל חשש, מעבדים ולוחות-אם לשידרוג יהיו לפחות עד סוף 2006 וכמו שכולנו מכירים את התעשייה הזו סביר להניח שגם עד אמצע 2007. אח"כ, לא תהיה בעיה לאתר רכיבים משומשים. בקיצור, תושבת 939 לא תעלם מהר בכלל.

אם אתה מתכנן על מחשב מבוסס A64 ואין לך בעיה להמתין עד חצי שנה, שיבושם לך, תמתין ועד אז יהיו מעבדים ולוחות-אם בכמות מספקת (אבל אי אפשר להתחייב על המחירים. טכנולוגיה חדשה לרוב גם עולה יותר מטכנולוגיה שקיימת לפחות שנה בשוק).

פורסם

אני גם משדרג ולא אני לא יחכה ל-m2 זה לא נראה לי נחוץ וחוץ מזה שלא יהיה הבדל ממש גדול בין ה-m2 ל-939 .

פורסם

בס"ד

חנוכה שמח

לפי דעתי על תחכה

כמו כל דבר במחשבים בתוך חודש\חודשים י'וצאים דברים חדשים כמו כרטיסי מסך וכו'

אני זוכר כשאני רציתי לקנות מחשב לפני כחצי שנה בניתי מפרט עם תושבת 754 ואז אמרו שי'וצא חדש בקרוב מאוד אז חיכתי

אבל ההחלטה שלך

חג שמח ובהצלחה

פורסם

אין טעם לחכות

בכלל, הדבר הקובע למחשבים הוא כבר לא המעבד..... אלא יותר הכרטיס מסך (למשחקים, כמעט בכולם....)

מהבחינה הזאת לא תהיה בעיה כי תושבת PCIE לא תיעלם בקרוב.

חוץ מזה, אני בספק רב אם תמיכה ב- DDR2 בכלל תעזור לאט'לון מבחינת ביצועים....

עושה רושם שהוא לא כל כך סובל מחוסר ברוחב פס של הזיכרון, בדיוק כמו שהיה עם ATHLON XP.

אם תרגיש עוד שנה שהמעבד שלך חלש במקצת אז קנה כפול ליבה שבטוח עדיין יהיה בייצור והמחיר שלו כבר לא יהיה כזה גבוה.

פורסם

זה בדיוק מה שאני חושב. מי שצריך מחשב עכשיו מן הסתם שיקנה אותו עכשיו. הביצועים של המחשבים שיש היום מספיק חזקים בשביל כמעט כל משימה שתזרוק עליהם (כמובן, תלוי במפרט המערכת שלך. אבל אפילו מחשב זול יחסית שמבוסס על מעבד עדכני וחזק וערכת שבבים עדכנית, עבור מעל 90% מהמשתמשים יספיק כמעט לכל מה שהם צריכים).

אם אתה מאלה שיש להם מחשב עדכני וחזק וסתם משדרגים כל חצי שנה כי זה כיף והם אוהבים את זה אז ברור שתחכה לטכנולוגיה מעניינת יותר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים