פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים קיצור, כבר איזה חודש מאז שהחלטתי שאני קונה מחשב חדש.. מכרתי את הישן.אספתי שקל ועוד שקל ועוד חצי. השגתי תקציב...נכנסתי לHW (כי אמרו לי שפה יעזרו...)התעניינתי ולמדתי... התחלתי להשתגע... הרבה מים זרמו בירקון מאז שקניתי מחשב.. בסופו של דבר נסגרתי על מפרט, אפילו ישבתי בחנות ואימתתי חלקים, ראיתי מארז. וקיבלתי אוקיים מאנשים מנוסים...ואאאז ראיתי את החדשה.. משהו ששכחתי לבדוק (מתי החידושים מגיעים...) ה-M2. הסוקט החדש.... אמרתי סבבה, נקנה לוח אם שיתמוך בו.. אבל, "ז***...." יש איזה יצור כלאים, שלא מתאים לסבתא שלי...הרבע השני של 06. ז"א מרץ. ז"א ארבע חודשים ואני יכול לקנות את זה בארץ במחירים עממיים... (טוב אולי טיפ טיפה יותר...)אבל השאלה המתבקשת (וכן, אני יכול לחכות 3 חודשים, יש לי איזה פנטיום 3 מקרטע שאני בנתיים סובל עליו...)זה באמת יקח 3-4 חודש?מתי המחירים ירדו?ובשורה התחתונה, כדאי?בעוד 4 חודשים צריך (שוב) יהיה להרכיב מפרט...
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים ^^^ נכון :lol: אם אתה מאלה שיכולים לחכות...אז כדאי מאוד...כי הסוקט יתמוך גם ב DDR2... יצאו כרטיסי מסך חדשים ... אם אתה לא יכול לחכות אז קנה מחשב חדש אכשיו לא תתצטער
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים השמועות כרגע מדברות על תחילת 2006 כלומר רבעון ראשוןבעיקר כהתמודדות מול ה Presler וה Cedar Mill
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים לדעתי אל תחכה,לפי מה שהבנתי AMD הבטיחה תמיכה של עד 2006 לולוחת האם,מה שכן רחיץ ה PCI E לא ישתנה בזמן הקרוב מה שלא ידרוש ממך החלפה של לוח האם אם תקנה עכשיו.לדעתי יש היום מעבדים מצויינים ולא שווה לחכות חצי שנה מה עודיקח זמן עד שיצאו דגמים של לוחות אם ועד שיהיה אליהם ביקורתוהיום יש לך דגמים מצויינים ל-939 אז לדעתי - קנה לוח אם עכשיו + מעבד עדכני יחזיק לך בכיף שנתיים שלוש.
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים לפי המנהלים של AMD שהיו בישראל Fab36 כבר בפעילותלכן זה אפשרי מבחינה לוגיסטית
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים לפי המנהלים של AMD שהיו בישראל Fab36 כבר בפעילותלכן זה אפשרי מבחינה לוגיסטיתאתה מצפה שיגידו שאין להם יכולת?
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים לפי מה שהם אמרו Fab36 פעיללפי השמועות שהגיעו לאוזניי הם יפרסמו בקרוב מפת דרכים מעודכנת (שכן האחרונה היא מספטמבר) ובה יהיה כתוב על הליבות החדשות ועל סוקט M2
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים פעיל/לא פעילהשאלה מתי יתחיל לייצרלא יודע בקשר לשמועותאבל כמו שזה נראה כרגע זה לא יהיה כ"כ מהר
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים עוד פעםאתה מתייחס לדברים שאומר אדם בעל אינטרסיםובעל מחוייבות לבעלי המניות.זה חדש לך שמשקרים בעולם העסקים?שום אתר בעולם לא דיווח עדיין שהייצור התחיל או שהם צפויים לצאת בתחילת השנה (לפחות אני לא ראיתי)
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים אממממ איתי הוא לא בדיוק בעל אינטרסיםחוצמזה שאני לא חושב ש AMD תשאיר את אינטל לבד ב 65 נ"מ
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים זה בכלל לא תלוי בה אם להשאיר את אינטל לבד או לאהשאלה היא אם היא מסוגלת כרגע לייצר ואם כן האם זה בכמויות מסחריות את הממעבדים האלועפ"י כל הדיווחים כנראה שלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.