פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מרעיש בצורה מחרידה פתחתי את המארז והשארתי אותו פתוח.. אני מדליק את המחשב יש רעש לחמש דקות בערך ואז מפסיק..מה לעשות ? תודה לכולם..
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים גם לי הייתה את אותה בעיה (בהנחה שזה באמת מאוורר המעבד) א) תפרק את המאוורר ב) תנקה טוב מאבק גם את ההיטסינק וגם את המאוורר ג) תנקה טוב טוב את הלאגר, הבורג, שתופס את המאוורר למסגרת שלו תעדכן מה יצא ואיך הלך....
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר אחי אני מפחד לגעת בחלקים האלה אחר כך אני לא רוצה להסתבך איך מחזירים הכל למקום.. אולי יש איזה מדריך באתר שמסביר איך עושים את זה?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים תראה, אתה לא חייב לפחד מזה............. פשוט מה שדרוש כאן זה קצת אחריות, הרי אתה לא רוצה להביא את זה לטכנאי מחשבים שיפרק לך את זה וייקח לך איזה 150 שקל בשביל 2 דקות עבודה (אלא אם אתה ממש מתעקש אז קח את לחנות) אבל מה שאתה צריך לעשות זה מאוד פשוט המאוורר תפוס ב-4 ברגים, תוציא אותם ותשמור אותם (לא לאבד אותם) ההיטסינק תפוס ב-2 ברגים (לדעתי) אלא אם כן זה איזה גוף קירור חדש יותר אבל 90% מהסטנדרט תפוסים ב-2, גם אותם תצטרך להורדי משם וכמובן לשמור עליהם. עכשיו מה שנשאר לך שם זה רק פלטה כזו שזה כמובן המעבד, לא ל-ג-ע-ת!!!!!!! תנקה את גוף הקירור שהוצאת (היטסינק) וגם את המאוורר מכל הליכלוך אבק וכו' עכשיו פשוט תרכיב כמו שפירקת , קודם את ההיטסינק אחריו את המאוורר (לא לשכוח ברגים ) אם זה לא הביא לך קצת ביטחון או בכלל הסבר טוב, בטוח שיש פה באתר משהו ואם לא פה אז בטוח ל"גוגל" יש..... תעדכן מה היה ובהצלחה
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר תראה מה עשיתי ניקיתי את כל המחשב עם שואב כזה שמוציא אוויר חזק וניקיתי את כל המחשב וגם במאוורר של המעבד היה תפוס מלא אבק והוצאתי אותו דרך המאוורר עם מברג קטן ולא פתחתי את הברגים של המאוורר כי הם היו תפוסים במין חומר כזה ירוק אז ככה שלא רציתי לדעת..
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים עכשיו המאוורר עושה רעש או שכבר הצליח או שאם ממשיך ולא מהמאוורר מה יכולה להיות הבעיה??האם עוד משהו עושה רעש???
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים מחבר עדיין המאוורר עושה רעש אחרי שניקיתי את כל המחשב.. זה הכרחי לפרק את המאוורר?
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים בעיקרון מאוורר זה לא סיפור יקר תקנה אחד חדש כנראה הוא מתוקל .ולפעמים שווה לשלם לטכנאי 150 ש"ח כי הנזק הוא יקר יותר שלא מתמצאים .
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אתה בטוח שזה המאוורר של המעבד אולי של הספקכי גם אצלי יש טרוטור כזה חלש מהמאוורר של הספק
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים תשמן את המאוורראתה באמת צריך לשמן את המאוורר אבל המלצה שלי על תזמין תכנאי הם ירמו אותך במקום הם ייקחו לך מאוורר וישימו חדש למרות שאין צורךגם לי יש את אותה בעיהמה צריך לעשות אתה צריך לפרק את המאוורר צעד אחרי צעד בצורה הפשוטה ביותר זה מאוד קל תשמן אותו ואז פשוט תעשה לו כללי תאמין לי זה יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.