פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים שלום לכולם, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, קבלתי מצלמה אינטרנט יד שנייה חינם.לא קבלתי איתה עם שום דבר רק מצלמה ולפי דעתי עובדת, ה- Windows Xp לא מזהה אותה.וחיפשתי אני חושב כמעט בכל מקום את הדירייבים שלה ולא מצאתי ללא הצלחה.מצלמת אינטרנט של: Ezonicsמתחת רשום: Model No.P10UCP/N: 33-310001 - 0AS/N: T210010UC0000880בבבקשה תעזרו לי תודה תודה רבה זאביק
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר תודה על הקישוראבל זה לא עובד האם שאני מכניס אותו לUSB אני לא שומע קול הוא רושם USB לא מזוהה , עושה הוספה של מצלמה ע"י קובץ מכניס ועדיין לא מזהה אותו מה אפשר לעשות ???
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים הודרת את הקבצים שמתאימים למערכת הפעלה שלך....ותחבר תמצלמה הוא יגיד לך שהוא זיהה התקן ושהוא ישאל אותך מאיפה להתקין תביא לו את הקובץ שהורדת..(או שתלחץ עליו ישר..)
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר זה הקטע שאני מכניס את המצלמה הוא לא מבקש כלום פשוט לא קורה שום דבר !!! גם שאני עושה ידנית ומוסיף את הקובץ שהורדתי זה לא מזהה אותו שאני מחבר אותו. מה יכול להיות שהבעיה? :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים תנסה חיבור USB אחר..(או להחבר התקן אחר ולראות אם הוא עובד על החיבור USB הנ"ל..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.